Fiets accu reviesie Mariekerke! Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Mariekerke.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Mariekerke kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze alsmaar populairder, natuurlijk ook in Mariekerke rijden er steeds meer door de stad. Het is aangenaam om erop uit te trekken met de elektrische ebike. Doordat je minder energie en dynamiek hoeft te gebruiken houd men het veelal langer vol. Even snel naar de zaak in Mariekerke is nu eenvoudig met de ebike te doen, daar u voorheen wellicht met de auto hier naar toe ging. Hoe lekker het ook is om te fietsen met de elektrische ebike, na een paar jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Echter is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als alle fiets accu’s. Een kostenbesparende methode die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Mariekerke voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu aan vervanging toe is, zijn de meeste onderdelen nog prima in orde. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld vaak nog goed. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de cellen van de fiets accu. U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een nieuwe accu met behoorlijke capaciteit, ook bij uw fiets expert in Mariekerke. Afhankelijk van het merk van uw elektrische ebike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 250 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Mariekerke met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de accu geschikt is voor revisie. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog degelijk zijn. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw fietsaccu. Het is geoorloofd om sterkere cellen te plaatsen dan die u in de gedateerde fiets accu had, deze cellen gaan langer mee en daarmee kunt u langer fietsen met fiets ondersteuning. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit buitengewoon verleidelijk, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Ten opzichte van een andere fietsaccu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt tevens nog eens rekenen op een heleboel pluspunten. Ingeval de fiets accu van de elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij ons toch  welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Mariekerke: Denk aan het milieu

De aardbol wordt steeds belangrijker. Het toekomstgericht omgaan met alles wat wij toepassen staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van uw fiets accu past perfect in dit perspectief. Alle onderdelen van de accu die nog geschikt zijn, worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet enkel uw rekening blij, maar ook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Mariekerke

Het is leuk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Mariekerke helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer drie jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Mariekerke is de moeite waard. De tarieven zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Mariekerke laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Mariekerke een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Mariekerke

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Mariekerke voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die voordien bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Mariekerke

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven