Fiets accu revisie Martenslinde! Waarom een splinternieuwe accu aankopen in Martenslinde wanneer het reviseren van de accu meer voordelen heeft?

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Martenslinde kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Martenslinde maken gebruik van een elektrische fiets. Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische ebike. De km die gefietst kunnen worden zijn veelal langer als je eigenhandig moet trappen. Even gauw naar de winkel in Martenslinde is voortaan fijn per fiets te doen, daar u eerst mogelijk met de auto hier naar toe ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. Het in zijn geheel vervangen van de fiets accu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Echter is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als iedere fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Martenslinde voor ieder budget

Wanneer de fietsaccu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de complete fiets vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder hard. Na jaren werkt de elektronica b.v. veelal nog goed. De cellen zijn doorgaans het enige wat vervangen moet worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. {Een splinternieuwe fietsaccu in Martenslinde kost dikwijls boven de 550 Euro, mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw elektrische fiets kunt bij ons tussen de 125 en 250 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Martenslinde met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. De onderdelen die opnieuw werkbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. U bepaalt zelf welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. U kan daarnaast kiezen voor zwaardere cellen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze zwaardere batterijen langer mee en uw bereik wordt hoger. En dit alles voor een lage prijs. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Tevens kunt u bij ons terecht ingeval uw fiets accu compleet niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische ebike. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Martenslinde: Denk aan de leefomgeving

We leven in een tijdperk waar de vooruitzichten van onze aarde hoog in het vaandel staat. Duurzaam omgaan met materialen is hiermee uiterst belangrijk. Door de fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u ongetwijfeld uw steentje bij. Elk onderdeel wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet enkel uw bankrekening blij, maar alsmede onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Martenslinde

Het is fijn om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Martenslinde helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg drie jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Martenslinde is de moeite waard. De bedragen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Martenslinde laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Martenslinde een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Martenslinde

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Martenslinde voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die vroeger niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de route naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan personen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Martenslinde

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven