Fiets accu reviesie Medemblik? Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Medemblik.

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Medemblik kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze voortdurend populairder, zeker ook in Medemblik rijden er steeds meer rond. Fietsen met een elektrische e-bike is heerlijk. Er hoeft bijna niet meer persoonlijk getrapt te worden en daardoor word je veel minder moe. Even snel naar de stad in Medemblik is nu gemakkelijk met de fiets te doen, daar u eerst misschien met de trein hier naar toe ging. Plus hoe lekker het rijden ook is met een elektrische fiets, de accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Een nieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers uw fiets accu in veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer jaren plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Medemblik voor ieder budget

Wanneer de accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de hele e-bike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder hard. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik vaak nog in prima staat. {Door alleen de cellen te vernieuwen houd u de prijs laag en vervang je enkel datgene wat effectief vervangen dient te worden.} U bent minstens 575 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met behoorlijke vermogen, ook bij uw fiets expert in Medemblik. Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 150 en 300 euro bezuinigen door de fiets accu te laten reviseren, dit hangt wel af van het merk ebike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Medemblik met garantie

We beginnen ons stappenplan met een inspectie om te kijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die bovendien werkbaar zijn, moeten we nogmaals hergebruiken. In de fietsaccu worden de cellen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is mogelijk om zwaardere energie cellen erin te zetten dan die u in de gedateerde accu had, die energie cellen gaan langer mee en daarmee kunt u langer fietsen . En dit alles voor een lage meerprijs. Een aangenaam plan om minder te betalen dan voor een splinternieuwe fiets accu, echter er straks  meer voor terug te krijgen. Bovendien kunt u bij ons terecht indien uw accu compleet niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. De mogelijkheid is groot dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Medemblik: Denk aan het milieu

We werken in een periode waarin de toekomst van onze aarde zeer urgent is. Duurzaam omgaan met materialen is hiertoe buitengewoon voornaam. Door de accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u immers uw steentje bij. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog geschikt zijn, worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet uitsluitend uw bankrekening blij, maar eveneens onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Medemblik

Het is fijn om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Medemblik helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na pakweg 3 jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Medemblik is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Medemblik laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Medemblik een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Medemblik

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Medemblik voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die eerder nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de rit naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met aardig weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Medemblik

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven