Fiets accu revisie Meer! Wat kan ik besparen door het reviseren van m’n fietsaccu in Meer?

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Meer kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike is uitgevonden wordt deze steeds vaker verkocht, zeker ook in Meer rijden er steeds meer door de stad. Het is plezierig om erop uit te trekken met de elektrische fiets. Omdat je geringer sterkte en kracht hoeft toe te passen hou men het veelal langer vol. Op de e-bike naar vrienden die in Meer wonen was vroeger te ver op de ebike, nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Plus hoe heerlijk het rijden ook is met de elektrische ebike, de accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. Het in zijn totaal vernieuwen van de fiets accu is in deze situatie een vaak gehoorde oplossing. Zeker is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als iedere fietsaccu’s. Daarmee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer jaren plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Meer voor ieder budget

Wanneer de fietsaccu vernieuwd moet worden betekent dat nog niet dat de afwijkende onderdelen van de e-bikeook vervangen moeten worden. De computer kan bijvoorbeeld nog dik in orde zijn. {Door uitsluitend de energie cellen te vervangen houd u de uitgave laag en vervang je slechts datgene wat werkelijk vervangen moet worden.} U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een andere accu met redelijke capaciteit, ook bij de fiets expert in Meer. Bij ons kunt u tussen de 125 en 500 euro bezuinigen door de fietsaccu te reviseren, dit hangt wel af van het merk elektrische fiets dat u heeft.

Fietsaccu revisie Meer met garantie

Wij starten onze vervolgstappen met een onderzoek om te bekijken of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen behouden. In de fietsaccu worden de batterijen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is uw voorkeur of u krachtigere batterijen in uw accu wilt dan wat u eerst had, het pluspunt is dat u hiermee veel verder kunt fietsen met ondersteuning en de fietsaccu langer mee gaat. Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit uitermate interessant, u betaalt immers maar ietwat meer. In plaats van een splinternieuwe accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan daarnaast nog eens rekenen op vele voordelen. Ingeval de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u die accu bij fiets-accu.nl met een zorgeloos hart aanbieden. Wij doen er alles aan om die fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Meer: Denk aan de natuur

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het recyclen van alles op de wereld wordt daardoor almaar belangrijker. Vanwege de fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u daarnaast uw steentje bij. Elk onderdeel wat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet slechts uw knip wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Meer

Het is heerlijk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Meer helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na pakweg drie jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Meer is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Meer laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Meer een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Meer

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Meer voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die voordien bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de route naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Meer

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven