Fiets accu revisie Meerhout! Ook de klanten uit Meerhout zijn gelukkig met onze accu revisie service!

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Meerhout kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische fiets is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Meerhout. Fietsen met een elektrische fiets is fijn. Doordat je veel minder sterkte en kracht hoeft te verbruiken hou men het heel wat langer vol. Even snel naar de stad in Meerhout is nu gemakkelijk per e-bike te doen, daar u voorheen misschien met de trein hier naar toe ging. Plus hoe behaaglijk het fietsen ook is met de elektrische e-bike, de fietsaccu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn totaal vervangen van de fiets accu is in deze situatie een veel gehoorde oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de fiets accu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Meerhout voor ieder budget

Als de fiets accu vervangen moet worden betekent dit nog niet dat de andere onderdelen van de ebikeook vernieuwd dienen te worden. Na jaren werkt de elektronica b.v. veelal nog perfect. De cellen zijn dikwijls het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. U bent minstens 600 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met behoorlijke vermogen, ook bij uw fiets specialist in Meerhout. Bij ons kunt u tussen de 125 en 250 euro bezuinigen door de accu te reviseren, dit hangt wel af van het merk elektrische ebike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Meerhout met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan kijken of het mogelijk is om de accu te reviseren. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog degelijk zijn. In de fietsaccu worden de energie cellen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. U kan tevens kiezen voor sterkere batterijen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze zwaardere batterijen langer mee en uw actieradius wordt groter. En dit voor een lage meerprijs. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Als de fietsaccu van uw elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij ons toch  welkom. De mogelijkheid is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Meerhout: Denk aan de leefomgeving

We leven in een periode waarin de vooruitzichten van onze planeet extreem belangrijk is. Het hanteren met alles dat wij consumeren staat erg hoog op de agenda. Accu revisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een juiste bijdrage. Alle onderdelen die nog werkbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Hiermee maakt u niet slechts uw bankrekening blij, maar ook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Meerhout

Het is fijn om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Meerhout helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na pakweg drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Meerhout is de moeite waard. De bedragen zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Meerhout laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Meerhout een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Meerhout

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Meerhout voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die vroeger niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de rit naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Meerhout

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven