Fiets accu reviesie Meerkerk. Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Meerkerk.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Meerkerk kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische e-bike is niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Meerkerk. Het is plezierig om te gaan bewegen met een elektrische ebike. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn veelal langer wanneer je zelf moet trappen. Even dringend naar de winkel in Meerkerk is nu fijn met de ebike te doen, daar u eerst misschien met de auto hier naar toe ging. Hoe plezierig het ook is om te rijden met de elektrische ebike, na een aantal jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. Een nieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle fiets accu’s. Een kostenbesparende manier die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Meerkerk voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu versleten is, zijn de meeste fiets onderdelen nog prima in orde. De cassette is meestal na lang gebruik dikwijls nog in goede staat. {Door slechts de batterijen te verwisselen houd u de uitgave laag en vervang je slechts datgene wat werkelijk vervangen moet worden.} {Een nieuwe fiets accu in Meerkerk kost meestal boven de 600 Euro, dit is mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 400 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Meerkerk met garantie

We starten ons stappenplan met een onderzoek om te bekijken of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog prima zijn. In de fiets accu worden de cellen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is geoorloofd om krachtigere batterijen erin te zetten dan die u in de gedateerde fiets accu had, deze energie cellen gaan langer mee en hiermee kunt u verder fietsen met support. En dat alles voor een relatief beperkte meerprijs. Ten opzichte van een nieuwe fiets accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kan daarnaast nog eens rekenen op vele pluspunten. Indien de fietsaccu van uw elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl zeker van harte welkom. De mogelijkheid is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Meerkerk: Denk aan het milieu

Onze wereld wordt telkens belangrijker. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hiermee uiterst belangrijk. Het reviseren van de fiets accu past prima in dit perspectief. De batterijen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw knip wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Meerkerk

Het is aangenaam om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Meerkerk helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na circa drie jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Meerkerk is de moeite waard. De kosten zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Meerkerk laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Meerkerk een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Meerkerk

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Meerkerk voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de afstand naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feest of eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Meerkerk

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven