Fiets accu revisie Meerle! Hoeveel kan ik uitsparen door het reviseren van m’n accu in Meerle?

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Meerle kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in Meerle maken gebruik van de elektrische fiets. Het is leuk om ergens op visite te gaan met de elektrische e-bike. Doordat je minder werklust en dynamiek hoeft te verbruiken houd je het veel langer vol. Even vlug naar de stad in Meerle is nu eenvoudig per e-bike te doen, daar u voorheen mogelijkerwijs met de auto hier naar toe ging. Hoe voortreffelijk het ook is om te rijden met uw elektrische e-bike, na een paar jaren moet de accu wel te worden vervangen. De accu volkomen vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Echter is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als alle fiets accu’s. Een kostenbesparende manier die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Meerle voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu vervangen moet worden betekent dit  niet dat de verschillende onderdelen van de e-bikeook vervangen dienen te worden. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld doorgaans nog prima. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de accu. Voor een splinternieuwe fietsaccu bij uw lokale ebikeshop in Meerle dient u al snel denken aan een (geld)som hoger dan €525,00. Door ons de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 400 Euro besparen, dat hangt wel af het merk e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Meerle met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog goed zijn. In de fietsaccu worden de batterijen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is uw keuze of u sterkere batterijen in uw fietsaccu wilt dan wat u eerst had, het voordeel is dat u hiermee verder kunt fietsen en de fietsaccu langer mee gaat. En dat alles voor een relatief kleine prijs. Een prettig plan om minder uit te geven dan voor een nieuwe fietsaccu, echter er juist veel meer voor in de plaats te krijgen. Alsook kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw fietsaccu helemaal niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. Wij doen er alles aan om de fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Meerle: Denk aan het milieu

De aardbol wordt alsmaar belangrijker. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daardoor constant belangrijker. Het reviseren van de accu past uitstekend in dit plaatje. Elk onderdeel dat nog goed is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet uitsluitend uw bankrekening blij, maar ook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Meerle

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Meerle helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, want na circa drie jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Meerle is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Meerle laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Meerle een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Meerle

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Meerle voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die vroeger nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan personen met aardig weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Meerle

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven