Fiets accu revisie Meersel! Reviseren fietsaccu Meersel prima voor de portemonnee en het milieu, vaak net zo perfect of ook beter dan een nieuwe!

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Meersel kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze onophoudelijk populairder, natuurlijk ook in Meersel rijden er steeds meer rond. Het is fijn om erop uit te trekken met een elektrische e-bike. Doordat je veel geringer energie en dynamiek hoeft te gebruiken hou je het veelal langer vol. Even vlug naar de winkel in Meersel is nu eenvoudig per e-bike te doen, daar u eerst misschien met de auto hier naar toe ging. Plus hoe plezant het rijden ook is met de elektrische fiets, de accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Echter is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als iedere accu’s. Daarmee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer heel wat tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Meersel voor ieder budget

Indien de fiets accu vervangen moet worden betekent dit nog niet dat de andere onderdelen van de fietsook vernieuwd moeten worden. Na jaren werkt de chip b.v. vaak nog perfect. {Door alleen de cellen te vervangen houd u de uitgave laag en vervang je enkel datgene wat effectief vervangen dient te worden.} Voor een nieuwe fietsaccu bij uw lokale fietsenwinkel in Meersel dient u al gauw denken aan een (geld)som hoger dan €550,00. Afhankelijk van het merk van uw elektrische e-bike kunt bij ons tussen de 125 en 500 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Meersel met garantie

Is mijn accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen aanhouden. De klant bepaalt zelf welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. Het is mogelijk om sterkere energie cellen te plaatsen dan die u in de oude fiets accu had, die batterijen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen . En dit voor een relatief beperkte prijs. In plaats van een splinternieuwe fiets accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan tevens nog eens rekenen op een heleboel pluspunten. Indien de accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u de fiets accu bij ons met een onbezorgd hart voorleggen. De mogelijkheid is groot dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Meersel: Denk aan de leefomgeving

De aardbol wordt steeds belangrijker. Het hanteren met alles dat we consumeren staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van de accu past prima in dit perspectief. Alles dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet slechts uw portemonnee wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Meersel

Het is aangenaam om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Meersel helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na pakweg 3 jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Meersel is de moeite waard. De kosten zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Meersel laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Meersel een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Meersel

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Meersel voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die vroeger niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de rit naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met fraai weer met de e-bike naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Meersel

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven