Fiets accu reviesie Meerssen. Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Meerssen.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Meerssen kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Meerssen maken gebruik van de elektrische e-bike. Het is plezierig om te gaan werken met de elektrische e-bike. Omdat je veel geringer werklust en druk hoeft toe te passen hou je het veeltijds langer vol. Even snel naar de winkel in Meerssen is voortaan eenvoudig met de e-bike te doen, daar u eerst mogelijkerwijs met de auto hier naar toe ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. Een splinternieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer jaren tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Meerssen voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu versleten is, zijn de meeste ebike onderdelen nog goed in orde. De cassette is bijvoorbeeld na lang gebruik veelal nog in uitstekende staat. {Door uitsluitend de batterijen te vervangen houd u de prijs gering en vervang je slechts datgene wat echt vervangen moet worden.} Voor een splinternieuwe accu bij de lokale fietsenwinkel in Meerssen moet u al snel denken aan een (geld)som groter dan €475,00. Afhankelijk van het type van uw ebike kunt bij ons tussen de 150 en 400 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Meerssen met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het mogelijk is om de accu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen aanhouden. De klant bepaalt zelf welke cellen u geplaatst wilt hebben in de accu. Het is geoorloofd om krachtigere cellen erin te zetten dan die u in de afgetrapte fiets accu had, deze batterijen gaan langer mee en daarmee kunt u verder fietsen met fiets ondersteuning. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit heel aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Als de fietsaccu van de elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij ons zeker  welkom. De kans is aanwezig dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Meerssen: Denk aan de leefomgeving

Onze aardbol wordt telkens belangrijker. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daardoor voortdurend belangrijker. Accu revisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een actieve bijdrage. De energie cellen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal eforisch zijn met accu revisie, ook de leefomgeving wordt hier behoorlijk blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Meerssen

Het is fijn om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Meerssen helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Meerssen is de moeite waard. De kosten zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Meerssen laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Meerssen een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Meerssen

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Meerssen voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die eerder bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de rit naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan personen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Meerssen

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven