Fiets accu revisie Melkwezer. Reviseren fietsaccu Melkwezer prima voor de portemonnee en het leefmilieu, dikwijls net zo aantrekkelijk of zelfs beter dan een splinternieuwe!

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Melkwezer kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze onophoudelijk populairder, zeker ook in Melkwezer rijden er steeds meer door de stad. Fietsen met een elektrische e-bike is heerlijk. Omdat je geringer werklust en kracht hoeft te gebruiken houd men het veelal langer vol. Het is nu voorstelbaar om b.v. naar een restauratie in Melkwezer te fietsen waar u voorheen alleen met de auto naar toe ging. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de fiets accu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. Het in zijn geheel vervangen van de accu is in deze situatie een veel gehoorde uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers vrijwel alle fietsaccu’s. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer jaren tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Melkwezer voor ieder budget

Indien de fiets accu vervangen dient te worden betekent dat  niet dat de verschillende onderdelen van de e-bikeook vervangen dienen te worden. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik veelal nog in goede staat. {Door enkel de batterijen te vervangen houd u de prijs gering en vervang je uitsluitend datgene wat effectief vervangen dient te worden.} Voor een splinternieuwe fiets accu bij uw lokale fietsenwinkel in Melkwezer moet u al snel denken aan een (geld)som groter dan €500,00. Door ons uw accu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 500 Euro besparen, dit hangt wel af het merk elektrische e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Melkwezer met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om uw accu te reviseren. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog degelijk zijn. In de fietsaccu worden de batterijen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is geoorloofd om zwaardere energie cellen te plaatsen dan die u in de afgetrapte fietsaccu had, deze energie cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen met support. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit buitengewoon verleidelijk, u betaalt immers maar ietwat meer. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor in de plaats. Als de fietsaccu van uw elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl zeker  welkom. De kans is groot dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Melkwezer: Denk aan de natuur

Onze aardbol wordt telkens belangrijker. Het recyclen van alles op de wereld wordt daarom alsmaar belangrijker. Door de fiets accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u zeker uw steentje bij. Alles wat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet uitsluitend uw beurs wordt hier heel blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Melkwezer

Het is plezierig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Melkwezer helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na pakweg 3 jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Melkwezer is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Melkwezer laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Melkwezer een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Melkwezer

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Melkwezer voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die voordien niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de rit naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met aardig weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Melkwezer

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven