Fiets accu revisie Merchtem! Reviseren fietsaccu Merchtem goed voor de portemonnee en het milieu, vaak net zo goed of ook beter dan een nieuwe!

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Merchtem kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze onophoudelijk populairder, natuurlijk ook in Merchtem rijden er steeds meer rond. Rijden met een elektrische e-bike is plezant. Er hoeft zo goed als niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarbij word je veel minder vermoeid. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld naar een eetcafé in Merchtem te fietsen waar u voorheen uitsluitend met de wagen naar toe ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Het in zijn totaal vervangen van de accu is in deze situatie een veel gehoorde oplossing. Maar is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als iedere accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Merchtem voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu versleten is, zijn de meeste ebike onderdelen nog goed in orde. De behuizing kan bijvoorbeeld nog dik in orde zijn. {Door slechts de batterijen te vervangen houd u de prijs gering en vervang je enkel datgene wat echt vervangen moet worden.} Voor een nieuwe fiets accu bij de lokale ebikeshop in Merchtem moet u al vlug denken aan een (geld)som hoger dan €475,00. Door ons de accu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 250 Euro besparen, dit hangt wel af het merk elektrische ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Merchtem met garantie

Is mijn accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog bruikbaar zijn. In de accu worden de cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is aan u of u sterkere cellen in uw fietsaccu wilt dan wat u aanvankelijk had, het voordeel is dat u hiermee verder kunt fietsen met support en de fiets accu langer mee gaat. Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit zeer interessant, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Een verleidelijk oordeel om minder uit te geven dan voor een nieuwe fietsaccu, maar er straks  meer voor in de plaats te krijgen. Indien de fiets accu van uw elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ook  welkom. De mogelijkheid is groot dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Merchtem: Denk aan het milieu

Onze aardbol wordt alsmaar belangrijker. Het toekomstgericht hanteren met alles wat wij verbruiken staat erg hoog op de agenda. Accu revisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u immers een juiste bijdrage. Elk onderdeel dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal blij zijn met accurevisie, ook het milieu wordt hier erg blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Merchtem

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Merchtem helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na pakweg 3 jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Merchtem is de moeite waard. De bedragen zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Merchtem laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Merchtem een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Merchtem

De prijzen voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Merchtem voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voorheen niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de weg naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan mensen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feest of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Merchtem

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven