Fiets accu revisie Merksem. Waarom een nieuwe accu kopen in Merksem als het reviseren van de fietsaccu meer voordelen heeft?

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Merksem kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze steeds populairder, zeker ook in Merksem rijden er steeds meer rond. Het is leuk om erop uit te trekken met een elektrische e-bike. Er hoeft vrijwel niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarom word je veel minder uitgeput. Even dringend naar de winkel in Merksem is nu eenvoudig met de e-bike te doen, daar u vroeger mogelijk met de trein hier naar toe ging. En hoe gemakkelijk het fietsen ook is met een elektrische fiets, de accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De fiets accu helemaal vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers uw fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Merksem voor ieder budget

Wanneer de accu vernieuwd dient te worden betekent dit  niet dat de overige onderdelen van de ebikeook vervangen dienen te worden. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld doorgaans nog uitstekend. {Door uitsluitend de energie cellen te vernieuwen houd u de kosten gering en vervang je alleen dat wat effectief vervangen moet worden.} {Een nieuwe accu in Merksem kost doorgaans boven de 600 Euro, dit is mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Door fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 250 Euro besparen, dit hangt wel af het merk fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Merksem met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om uw accu te reviseren. De onderdelen die opnieuw bruikbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. Wij overleggen meestal met u wat voor energie cellen u gemonteerd wilt hebben in uw fiets accu. U kunt bovendien kiezen voor krachtigere energie cellen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze zwaardere batterijen langer mee en uw bereik wordt groter. De kosten hiervoor zijn naar verhouding minimaal. In plaats van een nieuwe fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kunt daarnaast nog eens rekenen op veel pluspunten. Wanneer de fiets accu van de elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ongetwijfeld  welkom. Wij doen er alles aan om de fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Merksem: Denk aan de natuur

Onze wereld wordt voortdurend belangrijker. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daarom alsmaar belangrijker. Vanwege de accu door ons te laten reviseren draagt u ongetwijfeld uw steentje bij. Alle onderdelen van de accu die nog werkbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw portemonnee wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Merksem

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Merksem helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na ongeveer drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Merksem is de moeite waard. De bedragen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Merksem laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Merksem een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Merksem

De prijzen voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Merksem voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die eerder bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Zoals de afstand naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Merksem

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven