Fiets accu revisie Middelburg? Reviseren fietsaccu voor nagenoeg alle merken ebike’s in Middelburg.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Middelburg kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische fiets is niet meer weg te denken uit de straten in Middelburg. Het is plezierig om erop uit te trekken met de elektrische ebike. Doordat je veel geringer werklust en dynamiek hoeft te gebruiken houd je het veel langer vol. Even dringend naar de winkel in Middelburg is nu eenvoudig per fiets te doen, daar u voorheen soms met de auto hier naar toe ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. Het in zijn totaal vernieuwen van de fiets accu is in dit geval een vaak gehoorde oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw fiets accu in veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer jaren plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Middelburg voor ieder budget

Wanneer de fiets accu niet meer werkt hoeft niet de hele ebike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder hard. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld vaak nog uitstekend. {Door enkel de energie cellen te vernieuwen houd u de uitgave laag en vervang je uitsluitend datgene wat werkelijk vervangen dient te worden.} {Een nieuwe accu in Middelburg kost dikwijls boven de 600 Euro, dit is mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Afhankelijk van het type van uw ebike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 350 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Middelburg met garantie

Wij beginnen onze vervolgstappen met een onderzoek om te kijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen behouden. We overleggen meestal met u wat voor cellen u geplaatst wilt hebben in uw fietsaccu. Het is aan u of u sterkere batterijen in uw fietsaccu wilt dan die u in het begin had, de voordelen zijn dat u hiermee veel verder kunt fietsen en uw fiets accu langer mee gaat. De kosten hiervoor zijn relatief bescheiden. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Indien de fiets accu van de elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ongetwijfeld  welkom. De kans is aanwezig dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Middelburg: Denk aan de natuur

We werken in een tijd waar de toekomst van onze aarde erg cruciaal is. Recyclen van onderdelen is hierbij extreem voornaam. Accurevisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ook een goede bijdrage. Alle onderdelen van de accu die nog bruikbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet slechts uw portefeuil wordt hier heel blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Middelburg

Het is leuk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Middelburg helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na circa 3 jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Middelburg is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Middelburg laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Middelburg een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Middelburg

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Middelburg voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de route naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feest of eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Middelburg

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven