Fiets accu revisie Middelburg

Fiets accu revisie Middelburg? Ook onze klanten uit Middelburg zijn tevreden met onze accu revisie service!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Middelburg kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Middelburg

Een elektrische fiets is ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Middelburg. Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische e-bike. Omdat je minder aandrift en kracht hoeft toe te passen houd je het veeltijds langer vol. Het is nu denkbaar om b.v. naar een eetcafé in Middelburg te fietsen waar u vroeger alleen met de wagen heen ging. Hoe lekker het ook is om te fietsen met de elektrische fiets, na een aantal jaren dient de accu wel te worden vervangen. De accu volkomen vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers uw fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Middelburg

Op het moment dat uw fietsaccu aan vervanging toe is, zijn de meeste ebike onderdelen nog perfect in orde. De cassette is meestal na lang gebruik veelal nog in uitstekende staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de fiets accu. U bent minstens 600 Euro kwijt voor een nieuwe accu met redelijke capaciteit, ook bij de ebike expert in Middelburg. Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 150 en 250 euro besparen door de fietsaccu te laten reviseren, dit hangt wel af van het merk elektrische fiets dat u heeft.

Fietsaccu revisie Middelburg

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om de accu te reviseren. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog bruikbaar zijn. In de fietsaccu worden de batterijen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is geoorloofd om zwaardere energie cellen erin te zetten dan die u in de versleten fiets accu had, deze cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u verder fietsen . Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit uiterst aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. Ten opzichte van een andere fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan ook nog eens rekenen op veel voordelen. Indien de accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u de fiets accu bij fiets-accu.nl ook met een gerust hart beschikbaar stellen. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren Middelburg: Denk aan de natuur

De wereld wordt voortdurend belangrijker. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hiertoe heel voornaam. Het reviseren van uw fiets accu past perfect in dit plaatje. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog nuttig zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal eforisch zijn met accurevisie, ook het milieu wordt hier behoorlijk uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Middelburg

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Middelburg helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Middelburg is de moeite waard. De kosten zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Middelburg laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Middelburg een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Middelburg

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Middelburg voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die eerst bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de afstand naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan mensen met goed weer met de e-bike naar een feestje of eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Middelburg

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven