Fiets accu reviesie Middelharnis? Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Middelharnis.

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Middelharnis kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische fiets is bijna niet meer weg te denken uit de straten in Middelharnis. Het is leuk om erop uit te trekken met een elektrische e-bike. Omdat je minder sterkte en druk hoeft te verbruiken hou je het veeltijds langer vol. Op de e-bike naar vrienden die in Middelharnis gehuisvest zijn was vroeger te ver op de e-bike, tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Plus hoe heerlijk het rijden ook is met de elektrische fiets, de fiets accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. Het in zijn totaal vervangen van de fiets accu is in deze situatie een vaak gehoorde uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers uw accu in heel veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer heel wat tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Middelharnis voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu aan vervanging toe is, zijn de meeste fiets onderdelen nog prima in orde. Na jaren werkt de chip b.v. vaak nog perfect. De cellen zijn vaak het enige wat vervangen moet worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. {Een nieuwe accu in Middelharnis kost meestal boven de 550 Euro, dit is tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door ons uw accu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 400 Euro besparen, dit hangt wel af het type e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Middelharnis met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog degelijk zijn. De klant bepaalt zelf welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. U kunt verder kiezen voor sterkere energie cellen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze krachtigere energie cellen langer mee en uw actieradius wordt hoger. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit heel interessant, u betaalt namelijk maar iets meer. In plaats van een splinternieuwe fiets accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt tevens nog eens rekenen op vele pluspunten. Wanneer de accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit niet meer te krijgen is, kunt u die accu bij ons met een gerust hart voorleggen. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Middelharnis: Denk aan de natuur

We leven in een tijdperk waarin de vooruitzichten van onze aarde hoog in het vaandel staat. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daarom steeds belangrijker. Het reviseren van de fietsaccu past opperbest in dit perspectief. Alles wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet slechts uw bankrekening blij, maar alsook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Middelharnis

Het is fijn om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Middelharnis helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, want na circa 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Middelharnis is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Middelharnis laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Middelharnis een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Middelharnis

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Middelharnis voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die vroeger niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Middelharnis

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven