Fiets accu reviesie Middenbeemster? Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Middenbeemster.

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Middenbeemster kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in Middenbeemster maken gebruik van een elektrische fiets. Rijden met een elektrische e-bike is leuk. Doordat je minder werklust en druk hoeft toe te passen houd je het veelal langer vol. Op de ebike naar familie die in Middenbeemster leven was vroeger te ver , nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Plus hoe leuk het rijden ook is met de elektrische ebike, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk uw fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer jaren tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Middenbeemster voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu aan vervanging toe is, zijn de meeste fiets onderdelen nog uitstekend in orde. Na jaren werkt de computer b.v. veelal nog prima. {Door alleen de batterijen te vervangen houd u de kosten laag en vervang je slechts datgene wat echt vervangen dient te worden.} Voor een splinternieuwe fietsaccu bij uw lokale fietsenwinkel in Middenbeemster moet u al gauw denken aan een bedrag groter dan €500,00. Afhankelijk van het merk van uw ebike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 400 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Middenbeemster met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog goed zijn. U bepaalt zelf welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. U kunt ook kiezen voor sterkere cellen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze sterkere cellen langer mee en uw actieradius wordt hoger. En dat voor een relatief geringe prijs. Ten opzichte van een splinternieuwe fiets accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kunt tevens nog eens rekenen op vele pluspunten. Ingeval de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel niet meer te krijgen is, kunt u deze accu bij fiets-accu.nl ook met een zorgeloos hart beschikbaar stellen. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Middenbeemster: Denk aan het milieu

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Duurzaam omgaan met materialen is hiertoe heel voornaam. Het reviseren van uw accu past goed in dit plaatje. Alle onderdelen die nog inzetbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet uitsluitend uw knip wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Middenbeemster

Het is fijn om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Middenbeemster helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na ongeveer 3 jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Middenbeemster is de moeite waard. De prijzen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Middenbeemster laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Middenbeemster een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Middenbeemster

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Middenbeemster voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die voorheen bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de afstand naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met mooi weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Middenbeemster

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven