Fietsaccu revisie Midwoud. Accu reviseren elektrische fiets in Midwoud is gemakkelijk en goedkoop.

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Midwoud kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische e-bike is bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Midwoud. Het is prettig om naar je werkplek te gaan met de elektrische ebike. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn veelal langer als je zelf moet trappen. Even vlug naar de zaak in Midwoud is nu gemakkelijk per fiets te doen, daar u voorheen mogelijkerwijs met de auto hier naar toe ging. En hoe plezant het fietsen ook is met een elektrische ebike, de accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. De accu volledig vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw fiets accu in veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer jaren tegenaan met uw e-bike.

Revisie fiets accu Midwoud voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu oud is, zijn de meeste ebike onderdelen nog goed in orde. De cassette is meestal na lange tijd meestal nog in uitstekende staat. {Door uitsluitend de energie cellen te vervangen houd u de prijs gering en vervang je slechts datgene wat echt vervangen dient te worden.} U bent minstens 525 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met tamelijke kracht, ook bij de ebike expert in Midwoud. Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 100 en 350 euro besparen door de accu te reviseren, dat hangt wel af van het merk elektrische e-bike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Midwoud met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of de fietsaccu geschikt is voor revisie. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog goed zijn. De klant bepaalt persoonlijk welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. Het is mogelijk om zwaardere energie cellen te plaatsen dan die u in de afgetrapte fietsaccu had, die cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u langer fietsen . Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit buitengewoon verleidelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor in de plaats. Ook kunt u bij fiets-accu.nl terecht indien uw accu compleet niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische ebike. De kans is groot dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Midwoud: Denk aan de leefomgeving

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Duurzaam omgaan met materialen is hiermee heel belangrijk. Accurevisie past prima bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u daarnaast een goede bijdrage. De cellen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet louter uw banksaldo zal verblijd zijn met accu revisie, ook het milieu wordt daar erg vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Midwoud

Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Midwoud helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg drie jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Midwoud is de moeite waard. De kosten zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Midwoud laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Midwoud een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Midwoud

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Midwoud voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die eerder nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de afstand naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met aardig weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Midwoud

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven