Fietsaccu revisie Mijdrecht! Accu reviseren elektrische fiets in Mijdrecht is makkelijk en kostenbesparend.

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Mijdrecht kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Mijdrecht maken gebruik van een elektrische ebike. Het is behaaglijk om naar je werk te gaan met de elektrische ebike. Omdat je minder energie en kracht hoeft te gebruiken hou men het heel wat langer vol. Op de ebike naar vrienden die in Mijdrecht verblijven was vroeger te ver op de fiets, voortaan is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Na een paar jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische e-bike aan vervanging toe is. De fiets accu volledig vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende procedure die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Mijdrecht voor ieder budget

Wanneer de accu vervangen dient te worden betekent dit  niet dat de overige onderdelen van de fietsook vernieuwd dienen te worden. De behuizing kan b.v. nog dik in orde zijn. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de accu. U bent minstens 550 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met redelijke capaciteit, ook bij uw ebike expert in Mijdrecht. Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 125 en 350 euro uitsparen door de fiets accu te reviseren, dat hangt wel af van het type elektrische fiets wat u heeft.

Fietsaccu revisie Mijdrecht met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die bovendien inzetbaar zijn, moeten we opnieuw hergebruiken. U bepaalt zelf welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. U kan bovendien kiezen voor sterkere batterijen als die u hiervoor had, de accu gaat door deze zwaardere energie cellen veel langer mee en uw bereik wordt groter. De kosten hiervoor zijn naar verhouding minimaal. Een aardig idee om minder te betalen dan voor een nieuwe fietsaccu, echter er juist veel meer voor in de plaats te krijgen. Bovendien kunt u bij ons terecht wanneer uw fiets accu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. De kans is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Mijdrecht: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijdperk waarin de vooruitzichten van onze planeet zeer urgent is. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daardoor alsmaar belangrijker. Het reviseren van uw fiets accu past perfect in dit plaatje. Alle onderdelen die nog werkbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet uitsluitend uw bankrekening blij, maar alsmede onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Mijdrecht

Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Mijdrecht helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na ongeveer drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Mijdrecht is de moeite waard. De tarieven zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Mijdrecht laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Mijdrecht een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Mijdrecht

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Mijdrecht voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die vroeger nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de route naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feest of eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Mijdrecht

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven