Fiets accu reviesie Mill. Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Mill.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Mill kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze steeds vaker verkocht, zeker ook in Mill rijden er veel meer rond. Het is aangenaam om te reizen met de elektrische e-bike. Doordat je geringer aandrift en kracht hoeft toe te passen hou men het heel wat langer vol. Op de fiets naar vrienden die in Mill wonen was vroeger te ver op de fiets, nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Plus hoe prettig het rijden ook is met de elektrische fiets, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de fiets accu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Mill voor ieder budget

Wanneer de fiets accu niet meer werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder hard. De cassette is meestal na lange tijd doorgaans nog in uitstekende staat. De cellen zijn meestal het enige wat vervangen moet worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. U bent minstens 550 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met behoorlijke vermogen, ook bij de fiets expert in Mill. Door ons de accu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 400 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Mill met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog bruikbaar zijn. De klant bepaalt zelf welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. Het is geoorloofd om krachtigere cellen erin te zetten dan die u in de gedateerde fiets accu had, deze energie cellen gaan langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen met support. En dit voor een geringe meerprijs. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Tevens kunt u bij fiets-accu.nl terecht indien uw fietsaccu compleet niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. De mogelijkheid is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Mill: Denk aan het milieu

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Duurzaam omgaan met onderdelen is hierbij erg belangrijk. Accurevisie past prima bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een juiste bijdrage. Alle onderdelen die nog inzetbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Hiermee maakt u niet slechts uw rekening blij, maar alsook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Mill

Het is fijn om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Mill helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na pakweg 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Mill is de moeite waard. De bedragen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Mill laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Mill een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Mill

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Mill voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voordien nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de weg naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of restaurant. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Mill

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven