Fiets accu reviesie Monnickendam! Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Monnickendam.

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Monnickendam kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische e-bike is niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Monnickendam. Het is gemakkelijk om ergens op visite te gaan met een elektrische fiets. Doordat je veel geringer aandrift en kracht hoeft toe te passen hou je het heel wat langer vol. Even vlug naar de stad in Monnickendam is voortaan gemakkelijk per e-bike te doen, daar u vroeger misschien met de trein hier naar toe ging. Hoe leuk het ook is om te rijden met de elektrische fiets, na een aantal jaren moet de accu wel te worden vervangen. De fiets accu compleet vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers nagenoeg alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende procedure die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Monnickendam voor ieder budget

Indien de fiets accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de complete ebike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder snel. Het omhulsel is meestal na lang gebruik vaak nog in uitstekende staat. {Door alleen de energie cellen te vernieuwen houd u de kosten laag en vervang je slechts datgene wat effectief vervangen moet worden.} {Een splinternieuwe accu in Monnickendam kost dikwijls boven de 575 Euro, tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 100 en 300 euro besparen door de fietsaccu te reviseren, dit hangt wel af van het type elektrische e-bike dat u heeft.

Fietsaccu revisie Monnickendam met garantie

We beginnen ons stappenplan met een onderzoek om te kijken of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, zullen we weer hergebruiken. De klant bepaalt zelf welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de accu. U kunt daarnaast kiezen voor sterkere cellen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze zwaardere cellen langer mee en uw bereik wordt groter. De kosten hiervoor zijn relatief gering. Een aangenaam standpunt om minder uit te geven dan voor een nieuwe fietsaccu, maar er juist veel meer voor in de plaats te krijgen. Indien de fiets accu van de elektrische fiets niet meer beschikbaar is, bent u bij ons zeker  welkom. De mogelijkheid is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Monnickendam: Denk aan de natuur

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het toekomstgericht hanteren met alles wat we gebruiken staat erg hoog op de agenda. Door de fiets accu door ons te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. Alles wat nog goed is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet enkel uw rekening blij, maar alsook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Monnickendam

Het is leuk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Monnickendam helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na circa drie jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Monnickendam is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Monnickendam laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Monnickendam een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Monnickendam

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Monnickendam voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de e-bike. B.v. de afstand naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan personen met mooi weer met de e-bike naar een verjaardag of restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Monnickendam

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven