Fiets accu revisie Montfoort? Hoeveel kan ik besparen met het reviseren van mijn fiets accu in Montfoort?

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Montfoort kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Montfoort maken gebruik van een elektrische fiets. Het is prettig om naar je werk te gaan met de elektrische e-bike. Omdat je veel geringer energie en dynamiek hoeft toe te passen houd je het veeltijds langer vol. Het is nu denkbaar om bijvoorbeeld naar een gelegenheid in Montfoort te fietsen waar u voorheen alleen met de auto heen ging. En hoe fijn het rijden ook is met een elektrische fiets, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn geheel vernieuwen van de fietsaccu is in deze situatie een veel gehoorde oplossing. Toch is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als iedere accu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Montfoort voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu versleten is, zijn de meeste fiets onderdelen nog uitstekend in orde. Na jaren werkt de elektronica b.v. vaak nog prima. De cellen zijn doorgaans het enige wat vervangen moet worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. U bent minstens 575 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met behoorlijke capaciteit, ook bij uw fiets specialist in Montfoort. Afhankelijk van het type van uw fiets kunt bij ons tussen de 100 en 450 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Montfoort met garantie

Is mijn accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om de accu te reviseren. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog bruikbaar zijn. In de fiets accu worden de energie cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. U kan daarnaast kiezen voor zwaardere batterijen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze zwaardere energie cellen langer mee en uw actieradius wordt groter. De onkosten hiervoor zijn relatief minimaal. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Ingeval de fiets accu van de elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij ons toch  welkom. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Montfoort: Denk aan de natuur

Het milieu gaat ons allen aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Recyclen van benodigdheden is hiertoe uitermate voornaam. Het reviseren van de fietsaccu past opperbest in dit perspectief. De batterijen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet louter uw banksaldo zal gelukkig zijn met accurevisie, ook de leefomgeving wordt hier behoorlijk uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Montfoort

Het is fijn om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Montfoort helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, want na pakweg 3 jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Montfoort is de moeite waard. De tarieven zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Montfoort laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Montfoort een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Montfoort

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Montfoort voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die eerst niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de weg naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met goed weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Montfoort

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven