Fietsaccu revisie Mook. Accu reviseren elektrische fiets in Mook is makkelijk en kostenbesparend.

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Mook kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Mook maken gebruik van de elektrische e-bike. Het is aangenaam om op pad te gaan met de elektrische fiets. Er hoeft zo goed als niet meer zelf getrapt te worden en daardoor word je veel minder vermoeid. Het is nu denkbaar om onder andere naar een eethuis in Mook te fietsen waar u voorheen enkel met de wagen naar toe ging. Hoe leuk het ook is om te fietsen met uw elektrische ebike, na een paar jaren moet de accu wel te worden vervangen. De fiets accu volkomen vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende werkwijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Mook voor ieder budget

Als de fiets accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de hele fiets vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder snel. Het omhulsel is meestal na lang gebruik veelal nog in goede staat. De batterijen zijn vaak het enige wat vervangen dient te worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. U bent minimaal 600 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met redelijke capaciteit, ook bij uw ebike specialist in Mook. Bij ons kunt u tussen de 125 en 400 euro uitsparen door de accu te reviseren, dat hangt wel af van het type elektrische fiets dat u heeft.

Fietsaccu revisie Mook met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog goed zijn. Wij overleggen meestal met u wat voor cellen u geplaatst wilt hebben in uw fietsaccu. Het is uw keuze of u zwaardere batterijen in uw fietsaccu wilt dan die u eerst had, de plus punten zijn dat u daar door verder kunt fietsen en uw fietsaccu langer mee gaat. En dat voor een naar verhouding kleine meerprijs. Een aardig standpunt om minder te betalen dan voor een splinternieuwe fiets accu, maar er juist veel meer voor terug te krijgen. Ingeval de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u de fiets accu bij ons met een onbezorgd hart beschikbaar stellen. De mogelijkheid is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Mook: Denk aan de leefomgeving

Onze aardbol wordt steeds belangrijker. Het recyclen van alles op aarde wordt daarom continu belangrijker. Door uw fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u ook uw steentje bij. Alle onderdelen van de accu die nog bruikbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet enkel uw rekening blij, maar alsmede onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Mook

Het is fijn om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Mook helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na circa drie jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Mook is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Mook laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Mook een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Mook

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Mook voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die voorheen nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met fijn weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Mook

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven