Fiets accu revisie Mopertingen. Het reviseren van een accu in Mopertingen kan gewoonlijk op korte termijn plaatsvinden.

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Mopertingen kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze onophoudelijk populairder, zeker ook in Mopertingen rijden er steeds meer rond. Het is prettig om erop uit te trekken met een elektrische ebike. De kilometers die gefietst kunnen worden zijn veelal langer wanneer je persoonlijk moet trappen. Het is nu denkbaar om onder andere naar een eethuis in Mopertingen te fietsen waar u voorheen uitsluitend met de wagen heen ging. Plus hoe plezierig het fietsen ook is met de elektrische ebike, de accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een splinternieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Maar is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als alle accu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Mopertingen voor ieder budget

Als de fiets accu vervangen moet worden betekent dat  niet dat de verschillende onderdelen van de fietsook vervangen moeten worden. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld veelal nog uitstekend. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de accu. U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met tamelijke vermogen, ook bij de fiets expert in Mopertingen. Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 350 Euro besparen, dit hangt wel af het merk e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Mopertingen met garantie

We starten ons stappenplan met een onderzoek om te kijken of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog bruikbaar zijn. U bepaalt zelf welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. Het is aan u of u zwaardere batterijen in uw fietsaccu wilt dan die u aanvankelijk had, het pluspunt is dat u daar door veel verder kunt fietsen en de fietsaccu langer mee gaat. De onkosten hiervoor zijn relatief minimaal. In plaats van een nieuwe accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan immers nog eens rekenen op veel voordelen. Alsook kunt u bij fiets-accu.nl terecht wanneer uw fiets accu compleet niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren Mopertingen: Denk aan de leefomgeving

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het recyclen van alles op aarde wordt daarom voortdurend belangrijker. Accurevisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een actieve bijdrage. Alle onderdelen die nog geschikt zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet uitsluitend uw beurs wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Mopertingen

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Mopertingen helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na circa drie jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Mopertingen is de moeite waard. De tarieven zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Mopertingen laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Mopertingen een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Mopertingen

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Mopertingen voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die eerder bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de weg naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met schitterend weer met de e-bike naar een feestje of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Mopertingen

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven