Fiets accu revisie Morkhoven

Fiets accu revisie Morkhoven. Reviseren fietsaccu voor bijna alle merken fietsen in Morkhoven.

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Morkhoven kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Morkhoven

Steeds meer consumenten in Morkhoven maken gebruik van een elektrische e-bike. Het is voortreffelijk om erop uit te trekken met de elektrische e-bike. Omdat je veel minder levensenergie en kracht hoeft te verbruiken houd je het heel wat langer vol. Op de fiets naar vrienden die in Morkhoven leven was vroeger te ver op de ebike, voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Hoe gemakkelijk het ook is om te rijden met de elektrische fiets, na een aantal jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. De accu helemaal vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Echter is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als iedere fiets accu’s. Een kostenbesparende methode die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Morkhoven

Indien de fiets accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de hele e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder snel. De chip kan bijvoorbeeld nog dik in orde zijn. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de fiets accu. {Een nieuwe accu in Morkhoven kost meestal boven de 600 Euro, dit is tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 150 en 350 euro uitsparen door de fietsaccu te laten reviseren, dit hangt wel af van het merk e-bike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Morkhoven

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. De onderdelen die nog inzetbaar zijn, moeten we opnieuw hergebruiken. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u gemonteerd wil hebben in uw fietsaccu. Het is uw keuze of u sterkere batterijen in uw fiets accu wilt dan die u eerst had, het pluspunt is dat u hiermee verder kunt fietsen en de fietsaccu langer mee gaat. En dat voor een relatief kleine prijs. Een goed standpunt om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fietsaccu, maar er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Indien de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u deze fiets accu bij ons met een zorgeloos hart beschikbaar stellen. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren Morkhoven: Denk aan het milieu

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daardoor continu belangrijker. Het reviseren van uw fiets accu past goed in dit plaatje. Alle onderdelen van de accu die nog werkbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw beurs wordt hier heel blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Morkhoven

Het is heerlijk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Morkhoven helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na circa 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Morkhoven is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Morkhoven laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Morkhoven een extra voordeel dus!

Accu revisie Morkhoven

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Morkhoven voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die voorgaand niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feest of eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Morkhoven

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven