Fiets accu revisie Mortsel? Ook onze klanten uit Mortsel zijn gelukkig met onze fietsaccu revisie service!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Mortsel kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze voortdurend vaker verkocht, natuurlijk ook in Mortsel rijden er veel meer rond. Rijden met een elektrische ebike is gemakkelijk. Doordat je veel geringer sterkte en kracht hoeft toe te passen hou je het heel wat langer vol. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld naar een restauratie in Mortsel te fietsen waar u vroeger enkel met de wagen naar toe ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. Het in zijn totaal vernieuwen van de fiets accu is in deze situatie een vaak gehoorde oplossing. Echter is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als iedere fietsaccu’s. Een kostenbesparende werkwijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Mortsel voor ieder budget

Ingeval de accu vernieuwd moet worden betekent dat  niet dat de afwijkende onderdelen van de ebikeook vernieuwd dienen te worden. De chip kan b.v. nog goed in orde zijn. De tarieven worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de accu. Voor een splinternieuwe fiets accu bij uw lokale ebikeshop in Mortsel dient u al vlug denken aan een (geld)som groter dan €525,00. Door ons de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 400 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Mortsel met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of uw accu in aanmerking komt voor revisie. Als dit mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen aanhouden. De klant bepaalt zelf welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. Het is aan u of u sterkere cellen in uw accu wilt dan die u eerst had, het pluspunt is dat u hiermee verder kunt fietsen met ondersteuning en de fiets accu langer mee gaat. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit buitengewoon aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. In plaats van een andere fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan immers nog eens rekenen op vele pluspunten. Wanneer de fiets accu van uw elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij ons ook van harte welkom. De kans is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Mortsel: Denk aan het milieu

De wereld wordt alsmaar belangrijker. Het toekomstgericht omgaan met alles dat we gebruiken staat erg hoog op de agenda. Accu revisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u daarnaast een actieve bijdrage. Alle onderdelen die nog werkbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Daardoor maakt u niet louter uw bankrekening blij, maar alsmede onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Mortsel

Het is lekker om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Mortsel helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na pakweg 3 jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Mortsel is de moeite waard. De kosten zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Mortsel laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Mortsel een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Mortsel

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Mortsel voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die eerder nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met mooi weer met de e-bike naar een verjaardag of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Mortsel

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven