Fiets accu revisie Muiderberg. Hoeveel kan ik besparen door het reviseren van mijn accu in Muiderberg?

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Muiderberg kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische fiets is ook niet meer weg te denken uit de straten in Muiderberg. Het is plezierig om erop uit te trekken met een elektrische fiets. Doordat je veel geringer aandrift en dynamiek hoeft te gebruiken houd men het heel wat langer vol. Even vlug naar de stad in Muiderberg is voortaan gemakkelijk met de fiets te doen, daar u eerst mogelijkerwijs met de auto hier naar toe ging. Plus hoe aangenaam het rijden ook is met de elektrische e-bike, de accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. De fiets accu helemaal vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de fietsaccu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende methode die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Muiderberg voor ieder budget

Als de fietsaccu vervangen moet worden betekent dit nog niet dat de afwijkende onderdelen van de e-bikeook vernieuwd dienen te worden. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld doorgaans nog uitstekend. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de accu. {Een splinternieuwe fietsaccu in Muiderberg kost vaak boven de 575 Euro, ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 400 Euro besparen, dat hangt wel af het type elektrische fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Muiderberg met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan kijken of het mogelijk is om uw accu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen aanhouden. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor batterijen u geplaatst wil hebben in uw fiets accu. Het is uw voorkeur of u zwaardere energie cellen in uw fiets accu wilt dan wat u aanvankelijk had, de plus punten zijn dat u daar door veel verder kunt fietsen met support en uw fietsaccu langer mee gaat. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit bijzonder interessant, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Bovendien kunt u bij fiets-accu.nl terecht als uw fietsaccu compleet niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Muiderberg: Denk aan het milieu

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het omgaan met alles dat we toepassen staat erg hoog op de agenda. Vanwege uw accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. Alle onderdelen die nog werkbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal blij zijn met accu revisie, ook het leefmilieu wordt daar behoorlijk blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Muiderberg

Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Muiderberg helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na ongeveer 3 jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Muiderberg is de moeite waard. De tarieven zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Muiderberg laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Muiderberg een extra voordeel dus!

Accu revisie Muiderberg

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Muiderberg voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die voordien niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de route naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met fijn weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Muiderberg

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven