Fiets accu revisie Muntendam. Hoeveel kan ik besparen door het reviseren van mijn accu in Muntendam?

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Muntendam kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Muntendam maken gebruik van een elektrische ebike. Fietsen met een elektrische fiets is heerlijk. Doordat je geringer energie en druk hoeft te verbruiken hou men het heel wat langer vol. Het is nu denkbaar om b.v. naar een eetcafé in Muntendam te fietsen waar u vroeger alleen met de wagen naar toe ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. Een nieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Toch is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als alle accu’s. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer jaren tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Muntendam voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu oud is, zijn de meeste ebike onderdelen nog perfect in orde. Het omhulsel is meestal na lange tijd doorgaans nog in goede staat. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de accu. U bent minstens 550 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met behoorlijke kracht, ook bij uw fiets specialist in Muntendam. Door ons de fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 400 Euro besparen, dit hangt wel af het type fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Muntendam met garantie

We beginnen ons stappenplan met een inspectie om te bekijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen aanhouden. U bepaalt zelf welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de accu. Het is mogelijk om krachtigere energie cellen erin te zetten dan die u in de gedateerde accu had, die batterijen gaan veel langer mee en hiermee kunt u langer fietsen met hulp. De kosten hiervoor zijn relatief minimaal. Een aardig oordeel om minder uit te geven dan voor een nieuwe fietsaccu, maar er juist  meer voor terug te krijgen. Wanneer de fietsaccu van de elektrische fiets niet meer beschikbaar is, bent u bij ons ook  welkom. De mogelijkheid is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Muntendam: Denk aan de leefomgeving

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daarom continu belangrijker. Accu revisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u immers een goede bijdrage. De batterijen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet uitsluitend uw knip wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Muntendam

Het is prettig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Muntendam helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na circa 3 jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Muntendam is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Muntendam laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Muntendam een extra voordeel dus!

Accu revisie Muntendam

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Muntendam voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die vroeger bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met mooi weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Muntendam

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven