Fiets accu revisie Nederweert? Reviseren fietsaccu voor bijna alle merken e-bike’s in Nederweert.

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Nederweert kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Nederweert maken gebruik van de elektrische e-bike. Het is prettig om te reizen met de elektrische e-bike. Omdat je geringer aandrift en kracht hoeft te gebruiken houd je het veel langer vol. Het is nu mogelijk om onder andere naar een gelegenheid in Nederweert te fietsen waar u vroeger uitsluitend met de wagen naar toe ging. Hoe heerlijk het ook is om te rijden met uw elektrische fiets, na een aantal jaren moet de accu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vernieuwen van de fiets accu is in dit geval een veel gehoorde uitkomst. Maar is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als iedere accu’s. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer jaren plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Nederweert voor ieder budget

Ingeval de fiets accu vernieuwd moet worden betekent dit nog niet dat de verschillende onderdelen van de ebikeook vervangen dienen te worden. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik veelal nog in goede staat. De energie cellen zijn vaak het enige wat vervangen moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. Voor een nieuwe fietsaccu bij de lokale fietsenwinkel in Nederweert moet u al vlug denken aan een bedrag groter dan €500,00. Bij ons kunt u tussen de 125 en 500 euro bezuinigen door de fiets accu te reviseren, dat hangt wel af van het type elektrische e-bike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Nederweert met garantie

We starten ons stappenplan met een inspectie om te zien of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen aanhouden. In de accu worden de batterijen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is mogelijk om sterkere batterijen erin te zetten dan die u in de afgetrapte fietsaccu had, deze energie cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen met ondersteuning. Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit buitengewoon interessant, u betaalt immers maar iets meer. Ten opzichte van een andere fiets accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kunt daarnaast nog eens rekenen op vele voordelen. Alsook kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw fiets accu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Nederweert: Denk aan het milieu

We leven in een tijdperk waar de toekomst van onze aardbol zeer cruciaal is. Het toekomstgericht omgaan met alles wat we toepassen staat hoog op de agenda. Het reviseren van de accu past goed in dit perspectief. De cellen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal eforisch zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt hier behoorlijk blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Nederweert

Het is lekker om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Nederweert helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na pakweg 3 jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Nederweert is de moeite waard. De prijzen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Nederweert laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Nederweert een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Nederweert

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Nederweert voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die voorgaand bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de route naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feestje of eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Nederweert

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven