Fiets accu reviesie Neerhespen? Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Neerhespen.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Neerhespen kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische ebike is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld in Neerhespen. Het is heerlijk om te reizen met de elektrische e-bike. Omdat je geringer energie en kracht hoeft toe te passen hou men het veelal langer vol. Even gauw naar de stad in Neerhespen is nu eenvoudig per ebike te doen, daar u vroeger misschien met de trein hier naar toe ging. Hoe prettig het ook is om te fietsen met de elektrische e-bike, na een aantal jaren dient de accu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vervangen van de fiets accu is in deze situatie een veel gehoorde oplossing. Maar is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fiets accu’s. Een kostenbesparende handelswijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Neerhespen voor ieder budget

Als de fiets accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder snel. De cassette is meestal na lang gebruik dikwijls nog in uitstekende staat. De batterijen zijn doorgaans het enige wat vernieuwd moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. Voor een nieuwe fietsaccu bij de lokale ebikeshop in Neerhespen moet u al snel denken aan een (geld)som groter dan €550,00. Afhankelijk van het type van uw ebike kunt bij ons tussen de 150 en 500 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Neerhespen met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen aanhouden. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u geplaatst wilt hebben in uw fiets accu. U kan tevens kiezen voor krachtigere cellen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze krachtigere batterijen veel langer mee en uw bereik wordt groter. De kosten hiervoor zijn relatief gering. In plaats van een nieuwe fiets accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan tevens nog eens rekenen op veel voordelen. Verder kunt u bij ons terecht ingeval uw fietsaccu helemaal niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. De mogelijkheid is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Neerhespen: Denk aan het milieu

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het omgaan met alles dat wij verbruiken staat erg hoog op de agenda. Accurevisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u daarnaast een goede bijdrage. Elk onderdeel wat nog prima is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet enkel uw rekening blij, maar alsook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Neerhespen

Het is leuk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Neerhespen helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, want na pakweg 3 jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Neerhespen is de moeite waard. De kosten zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Neerhespen laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Neerhespen een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Neerhespen

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Neerhespen voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die voorheen bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het station. Bovendien gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Neerhespen

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven