Fiets accu revisie Neerlanden

Fiets accu reviesie Neerlanden? Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Neerlanden.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Neerlanden kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Neerlanden

Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze alsmaar meer verkocht, zeker ook in Neerlanden rijden er steeds meer door de stad. Het is behaaglijk om erop uit te trekken met de elektrische e-bike. Omdat je geringer werklust en druk hoeft te verbruiken houd men het heel wat langer vol. Even dringend naar de winkel in Neerlanden is nu fijn met de fiets te doen, daar u eerst mogelijk met de auto hier naar toe ging. Hoe lekker het ook is om te rijden met de elektrische ebike, na een aantal jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. Een splinternieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende manier die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Neerlanden

Als de fietsaccu vernieuwd dient te worden betekent dit nog niet dat de andere onderdelen van de e-bikeook vernieuwd dienen te worden. Het omhulsel is meestal na lang gebruik doorgaans nog in goede staat. {Door slechts de cellen te vernieuwen houd u de prijs laag en vervang je slechts datgene wat werkelijk vervangen moet worden.} Voor een nieuwe fietsaccu bij uw lokale fietsenwinkel in Neerlanden moet u al snel denken aan een hoofdsom hoger dan €525,00. Bij ons kan men tussen de 125 en 300 euro besparen door de accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het merk fiets wat u bezit.

Fietsaccu revisie Neerlanden

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om de accu te reviseren. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog bruikbaar zijn. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor batterijen u geplaatst wil hebben in uw fiets accu. U kan daarnaast kiezen voor zwaardere cellen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze zwaardere energie cellen langer mee en uw actieradius wordt hoger. De kosten hiervoor zijn naar verhouding minimaal. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Ingeval de accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u deze accu bij fiets-accu.nl met een onbezorgd hart beschikbaar stellen. De kans is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Neerlanden: Denk aan het milieu

De aardbol wordt steeds belangrijker. Recyclen van onderdelen is hiertoe extreem belangrijk. Accu revisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u evenals een juiste bijdrage. Alles wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet louter uw rekening blij, maar eveneens onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Neerlanden

Het is heerlijk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Neerlanden helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na circa drie jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Neerlanden is de moeite waard. De kosten zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Neerlanden laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Neerlanden een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Neerlanden

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Neerlanden voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die voordien bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de afstand naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Neerlanden

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven