Fiets accu revisie Neerpelt! Waarom een splinternieuwe accu bestellen in Neerpelt als het reviseren van een fietsaccu extra voordelen heeft?

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Neerpelt kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische e-bike is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Neerpelt. Fietsen met een elektrische e-bike is aangenaam. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn veel verder ingeval je eigenhandig moet trappen. Op de e-bike naar familie die in Neerpelt gehuisvest zijn was vroeger te ver op de e-bike, voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. De fietsaccu volledig vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar is er ook een andere manier, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fiets accu’s. Een kostenbesparende methode die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Neerpelt voor ieder budget

Wanneer de fietsaccu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de hele ebike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. De chip kan bijvoorbeeld nog goed in orde zijn. De batterijen zijn vaak het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. {Een splinternieuwe accu in Neerpelt kost doorgaans boven de 550 Euro, ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij ons kunt u tussen de 125 en 450 euro besparen door de fiets accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het merk elektrische ebike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Neerpelt met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, moeten we nogmaals hergebruiken. We overleggen meestal met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw accu. Het is aan u of u zwaardere batterijen in uw fietsaccu wilt dan die u eerst had, het pluspunt is dat u daar door verder kunt fietsen met steun en uw accu langer mee gaat. De kosten hiervoor zijn relatief minimaal. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Verder kunt u bij ons terecht als uw fietsaccu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Neerpelt: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijd waarin de vooruitzichten van onze aarde buitengewoon cruciaal is. Het omgaan met alles dat we gebruiken staat erg hoog op de agenda. Door de fiets accu door ons te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. Alles wat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw portefeuil wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Neerpelt

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Neerpelt helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, want na circa drie jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Neerpelt is de moeite waard. De kosten zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Neerpelt laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Neerpelt een extra voordeel dus!

Accu revisie Neerpelt

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Neerpelt voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die vroeger bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de afstand naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met goed weer met de e-bike naar een feestje of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Neerpelt

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven