Fiets accu revisie Niekerk. Wat kan ik besparen door het reviseren van m’n accu in Niekerk?

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Niekerk kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische fiets is bijna niet meer weg te denken uit de straten van Niekerk. Het is lekker om erop uit te trekken met een elektrische e-bike. Omdat je veel geringer werklust en kracht hoeft te verbruiken houd men het veelal langer vol. Even gauw naar de zaak in Niekerk is nu fijn per e-bike te doen, daar u vroeger misschien met de auto hier naar toe ging. Hoe leuk het ook is om te rijden met de elektrische e-bike, na een aantal jaren moet de accu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vernieuwen van de accu is in deze situatie een veel gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Niekerk voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu aan vervanging toe is, zijn de meeste onderdelen nog goed in orde. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld veelal nog perfect. De tarieven worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de fietsaccu. {Een splinternieuwe fiets accu in Niekerk kost doorgaans boven de 625 Euro, dit is ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Afhankelijk van het type van uw e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 350 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Niekerk met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of de accu geschikt is voor revisie. Als dit mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen bewaren. U bepaalt persoonlijk welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. Het is geoorloofd om krachtigere energie cellen te plaatsen dan die u in de versleten fietsaccu had, deze cellen gaan langer mee en daarmee kunt u verder fietsen . De prijzen hiervoor zijn relatief beperkt. Een prettig plan om minder te betalen dan voor een splinternieuwe fietsaccu, echter er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Als de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te verkrijgen is, kunt u die fietsaccu bij ons met een zorgeloos hart beschikbaar stellen. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Niekerk: Denk aan het milieu

We leven in een tijd waarin de vooruitzichten van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Recyclen van benodigdheden is hiertoe extreem voornaam. Door uw fiets accu door ons te laten reviseren draagt u alsmede uw steentje bij. Alle onderdelen van de accu die nog werkbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw portefeuil wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Niekerk

Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Niekerk helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na ongeveer 3 jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Niekerk is de moeite waard. De bedragen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Niekerk laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Niekerk een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Niekerk

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Niekerk voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feest of eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Niekerk

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven