Fiets accu revisie Nieuw-Beijerland? Reviseren fietsaccu Nieuw-Beijerland goed voor de beurs en het milieu, dikwijls net zo perfect of zelfs beter dan een splinternieuwe!

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Nieuw-Beijerland kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Nieuw-Beijerland maken gebruik van de elektrische ebike. Het is fijn om te gaan werken met de elektrische e-bike. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn veelal langer als je zelf moet trappen. Op de e-bike naar familie die in Nieuw-Beijerland leven was vroeger te ver op de e-bike, tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. En hoe prettig het rijden ook is met de elektrische fiets, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn geheel vernieuwen van de accu is in dit geval een vaak gehoorde oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de accu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende procedure die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Nieuw-Beijerland voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu oud is, zijn de meeste fiets onderdelen nog perfect in orde. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik meestal nog in uitstekende staat. {Door enkel de energie cellen te vervangen houd u de kosten laag en vervang je uitsluitend datgene wat echt vervangen dient te worden.} {Een splinternieuwe accu in Nieuw-Beijerland kost meestal boven de 600 Euro, ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Afhankelijk van het type van uw ebike kunt bij ons tussen de 125 en 350 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Nieuw-Beijerland met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw accu in aanmerking komt voor revisie. Als dit mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen aanhouden. U bepaalt persoonlijk welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. Het is uw keuze of u sterkere cellen in uw accu wilt dan die u eerst had, de plus punten zijn dat u daar door veel verder kunt fietsen met ondersteuning en uw fietsaccu langer mee gaat. En dat voor een relatief lage meerprijs. Ten opzichte van een andere accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan daarnaast nog eens rekenen op veel voordelen. Indien de accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te krijgen is, kunt u de fiets accu bij ons met een onbezorgd hart aanbieden. Wij doen er alles aan om die accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Nieuw-Beijerland: Denk aan de natuur

Het milieu gaat ons allen aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daarom alsmaar belangrijker. Accurevisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een juiste bijdrage. Alle onderdelen van de accu die nog inzetbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Hiermee maakt u niet enkel uw bankrekening blij, maar eveneens onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Nieuw-Beijerland

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Nieuw-Beijerland helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na ongeveer 3 jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Nieuw-Beijerland is de moeite waard. De bedragen zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Nieuw-Beijerland laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Nieuw-Beijerland een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Nieuw-Beijerland

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Nieuw-Beijerland voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die voorgaand bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de route naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Nieuw-Beijerland

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven