Fiets accu revisie Nieuw Bergen? Het reviseren van de accu in Nieuw Bergen kan vaak op korte termijn plaatsvinden.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Nieuw Bergen kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze alsmaar populairder, zeker ook in Nieuw Bergen rijden er veel meer rond. Fietsen met een elektrische fiets is voortreffelijk. Omdat je veel geringer energie en dynamiek hoeft te verbruiken hou men het veelal langer vol. Het is nu voorstelbaar om bijvoorbeeld naar een restaurant in Nieuw Bergen te fietsen waar u eerder alleen met de auto heen ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische e-bike aan vervanging toe is. Het in zijn geheel vernieuwen van de fiets accu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Toch is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fiets accu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Nieuw Bergen voor ieder budget

Indien de accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de complete fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder snel. De behuizing kan bijvoorbeeld nog uitstekend in orde zijn. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de accu. {Een nieuwe fietsaccu in Nieuw Bergen kost dikwijls boven de 550 Euro, ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 450 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Nieuw Bergen met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of de accu geschikt is voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen bewaren. In de fietsaccu worden de energie cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is uw keuze of u zwaardere energie cellen in uw fietsaccu wilt dan die u in het begin had, het pluspunt is dat u hiermee verder kunt fietsen en de accu langer mee gaat. En dat alles voor een naar verhouding kleine meerprijs. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Wanneer de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u deze accu bij fiets-accu.nl ook met een gerust hart beschikbaar stellen. De mogelijkheid is groot dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Nieuw Bergen: Denk aan het milieu

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we economisch mee omgaan. Recyclen van onderdelen is hiertoe uitermate belangrijk. Het reviseren van uw accu past prima in dit perspectief. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog geschikt zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet uitsluitend uw beurs wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Nieuw Bergen

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Nieuw Bergen helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na ongeveer 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Nieuw Bergen is de moeite waard. De prijzen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Nieuw Bergen laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Nieuw Bergen een extra voordeel dus!

Accu revisie Nieuw Bergen

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Nieuw Bergen voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die eerst bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de rit naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een feest of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Nieuw Bergen

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven