Fietsaccu revisie Nieuw-Lekkerland! Accu reviseren elektrische ebike in Nieuw-Lekkerland is gemakkelijk en kostenbesparend.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Nieuw-Lekkerland kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Nieuw-Lekkerland maken gebruik van de elektrische fiets. Het is plezierig om erop uit te trekken met een elektrische ebike. Doordat je veel minder levensenergie en dynamiek hoeft toe te passen houd men het veel langer vol. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld naar een eetcafé in Nieuw-Lekkerland te fietsen waar u voorheen uitsluitend met de auto naar toe ging. Hoe behaaglijk het ook is om te fietsen met uw elektrische ebike, na een paar jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vervangen van de fietsaccu is in dit geval een veel gehoorde uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle accu’s. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer jaren plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Nieuw-Lekkerland voor ieder budget

Indien de fietsaccu vervangen moet worden betekent dat  niet dat de verschillende onderdelen van de e-bikeook vernieuwd moeten worden. Het omhulsel is meestal na lange tijd meestal nog in uitstekende staat. De batterijen zijn doorgaans het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. Voor een nieuwe fiets accu bij de lokale fietsenwinkel in Nieuw-Lekkerland moet u al snel denken aan een bedrag groter dan €500,00. Bij ons kan men tussen de 100 en 450 euro besparen door de accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het merk fiets dat u bezit.

Fietsaccu revisie Nieuw-Lekkerland met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen bewaren. In de fietsaccu worden de cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. U kan verder kiezen voor zwaardere energie cellen als die u hiervoor had, de accu gaat door deze zwaardere energie cellen veel langer mee en uw actieradius wordt hoger. En dat alles voor een naar verhouding lage meerprijs. In plaats van een andere fiets accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kan ook nog eens rekenen op veel pluspunten. Indien de fiets accu van uw elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl zeker van harte welkom. Wij doen er alles aan om de fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Nieuw-Lekkerland: Denk aan het milieu

We leven in een tijdperk waarin de vooruitzichten van onze aarde hoog in het vaandel staat. Het omgaan met alles wat wij toepassen staat erg hoog op de agenda. Vanwege de fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u immers uw steentje bij. Alles wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw portefeuil wordt hier heel blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Nieuw-Lekkerland

Het is lekker om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Nieuw-Lekkerland helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg 3 jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Nieuw-Lekkerland is de moeite waard. De bedragen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Nieuw-Lekkerland laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Nieuw-Lekkerland een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Nieuw-Lekkerland

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Nieuw-Lekkerland voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die voorheen bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de weg naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Nieuw-Lekkerland

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven