Fietsaccu revisie Nieuwenrode? Accu reviseren elektrische fiets in Nieuwenrode is gemakkelijk en kostenbesparend.

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Nieuwenrode kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Nieuwenrode maken gebruik van een elektrische ebike. Rijden met een elektrische e-bike is voortreffelijk. De kilometers die gefietst kunnen worden zijn heel wat verder wanneer je eigenhandig moet trappen. Op de ebike naar vrienden die in Nieuwenrode wonen was vroeger te ver , nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Na een paar jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. De accu compleet vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Echter is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als alle fiets accu’s. Een kostenbesparende methode die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Nieuwenrode voor ieder budget

Indien de fietsaccu niet meer werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder snel. De chip kan bijvoorbeeld nog goed in orde zijn. {Door uitsluitend de energie cellen te vernieuwen houd u de prijs laag en vervang je alleen dat wat echt vervangen dient te worden.} {Een nieuwe accu in Nieuwenrode kost dikwijls boven de 600 Euro, dit is mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij ons kunt u tussen de 150 en 300 euro bezuinigen door de accu te reviseren, dat hangt wel af van het type elektrische fiets dat u bezit.

Fietsaccu revisie Nieuwenrode met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog goed zijn. De klant bepaalt zelf welke cellen u geplaatst wilt hebben in de accu. U kan verder kiezen voor krachtigere cellen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze zwaardere energie cellen langer mee en uw actieradius wordt groter. En dit voor een lage meerprijs. In plaats van een nieuwe fiets accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan immers nog eens rekenen op een heleboel pluspunten. Wanneer de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te verkrijgen is, kunt u de fiets accu bij fiets-accu.nl met een gerust hart beschikbaar stellen. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Nieuwenrode: Denk aan het milieu

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daardoor constant belangrijker. Het reviseren van de accu past goed in dit perspectief. De batterijen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet louter uw rekening blij, maar ook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Nieuwenrode

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Nieuwenrode helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg drie jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Nieuwenrode is de moeite waard. De kosten zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Nieuwenrode laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Nieuwenrode een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Nieuwenrode

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Nieuwenrode voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die voorheen bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de afstand naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feest of eetcafĂ©. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Nieuwenrode

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven