Fiets accu revisie Nieuwkoop! Ook onze bezoekers uit Nieuwkoop zijn tevreden met onze accu revisie service!

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Nieuwkoop kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische ebike is ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Nieuwkoop. Het is lekker om te reizen met de elektrische fiets. Doordat je veel geringer aandrift en dynamiek hoeft te verbruiken houd men het veeltijds langer vol. Het is nu denkbaar om bijvoorbeeld naar een eetcafé in Nieuwkoop te fietsen waar u voorheen enkel met de wagen heen ging. Hoe plezant het ook is om te fietsen met uw elektrische fiets, na een aantal jaren dient de fiets accu wel te worden vervangen. Een andere fietsaccu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers nagenoeg alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende manier die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Nieuwkoop voor ieder budget

Indien de fiets accu vervangen dient te worden betekent dat  niet dat de afwijkende onderdelen van de ebikeook vervangen moeten worden. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld vaak nog goed. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de fietsaccu. Voor een nieuwe fietsaccu bij uw lokale ebikeshop in Nieuwkoop moet u al vlug denken aan een hoofdsom hoger dan €525,00. Bij ons kan men tussen de 150 en 450 euro uitsparen door de accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het merk fiets dat u bezit.

Fietsaccu revisie Nieuwkoop met garantie

We beginnen ons stappenplan met een onderzoek om te kijken of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen aanhouden. In de fiets accu worden de batterijen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is denkbaar om krachtigere batterijen te plaatsen dan die u in de versleten fiets accu had, die energie cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen . De onkosten hiervoor zijn naar verhouding minimaal. Een interessant standpunt om minder te betalen dan voor een splinternieuwe fietsaccu, echter er juist  meer voor terug te krijgen. Verder kunt u bij fiets-accu.nl terecht wanneer uw fiets accu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. Wij doen er alles aan om deze accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Nieuwkoop: Denk aan de natuur

We leven in een tijd waarin de toekomst van onze planeet hoog in het vaandel staat. Het recyclen van alles op de wereld wordt daardoor voortdurend belangrijker. Accurevisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u immers een actieve bijdrage. De batterijen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet louter uw banksaldo zal verblijd zijn met accu revisie, ook het leefmilieu wordt daar erg blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Nieuwkoop

Het is fijn om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Nieuwkoop helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, want na pakweg 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Nieuwkoop is de moeite waard. De bedragen zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Nieuwkoop laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Nieuwkoop een extra voordeel dus!

Accu revisie Nieuwkoop

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Nieuwkoop voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de route naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Nieuwkoop

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven