Fiets accu revisie Nieuwrode! Reviseren fietsaccu Nieuwrode prima voor de beurs en het leefmilieu, dikwijls net zo degelijk of zelfs beter dan een nieuwe!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Nieuwrode kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike is uitgevonden wordt deze onophoudelijk populairder, natuurlijk ook in Nieuwrode rijden er steeds meer rond. Fietsen met een elektrische e-bike is behaaglijk. Doordat je veel geringer sterkte en kracht hoeft te verbruiken hou men het heel wat langer vol. Even snel naar de zaak in Nieuwrode is voortaan gemakkelijk per e-bike te doen, daar u eerst mogelijkerwijs met de trein hier naar toe ging. En hoe behaaglijk het fietsen ook is met een elektrische fiets, de fietsaccu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. Een andere accu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers nagenoeg alle accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Nieuwrode voor ieder budget

Wanneer de accu vernieuwd dient te worden betekent dat nog niet dat de andere onderdelen van de e-bikeook vernieuwd dienen te worden. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld doorgaans nog uitstekend. De energie cellen zijn dikwijls het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. {Een nieuwe fietsaccu in Nieuwrode kost dikwijls boven de 550 Euro, mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Door fiets-accu.nl de accu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 350 Euro besparen, dat hangt wel af het type e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Nieuwrode met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan kijken of het mogelijk is om uw accu te reviseren. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog bruikbaar zijn. De klant bepaalt zelf welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. Het is mogelijk om sterkere cellen erin te zetten dan die u in de versleten fietsaccu had, die cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u verder fietsen met support. En dit alles voor een relatief lage prijs. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor in de plaats. Verder kunt u bij fiets-accu.nl terecht wanneer uw fietsaccu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Nieuwrode: Denk aan de leefomgeving

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hiermee uiterst voornaam. Accurevisie past goed bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een goede bijdrage. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog bruikbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw knip wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Nieuwrode

Het is aangenaam om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Nieuwrode helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na ongeveer drie jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Nieuwrode is de moeite waard. De bedragen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Nieuwrode laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Nieuwrode een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Nieuwrode

De prijzen voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Nieuwrode voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die eerst nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met mooi weer met de e-bike naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Nieuwrode

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven