Fiets accu revisie Nieuwrode

Fiets accu revisie Nieuwrode? Wat kan ik uitsparen met het reviseren van mijn accu in Nieuwrode?

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Nieuwrode kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Nieuwrode

Steeds meer mensen in Nieuwrode maken gebruik van een elektrische e-bike. Het is prettig om te reizen met de elektrische fiets. Omdat je minder energie en dynamiek hoeft toe te passen hou je het veeltijds langer vol. Het is nu voorstelbaar om onder andere naar een eethuis in Nieuwrode te fietsen waar u eerder uitsluitend met de auto heen ging. Plus hoe fijn het rijden ook is met een elektrische ebike, de fietsaccu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn geheel vervangen van de fiets accu is in deze situatie een veel gehoorde oplossing. Echter is er ook een andere manier, wij reviseren namelijk zo goed als alle fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Nieuwrode

Ingeval de fiets accu niet meer werkt hoeft niet de hele ebike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder snel. Het omhulsel is meestal na lang gebruik vaak nog in prima staat. {Door enkel de energie cellen te vernieuwen houd u de prijs laag en vervang je alleen dat wat echt vervangen moet worden.} {Een splinternieuwe accu in Nieuwrode kost dikwijls boven de 625 Euro, mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het type van uw elektrische e-bike kunt bij ons tussen de 100 en 250 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Nieuwrode

Het 1e wat wij checken is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die opnieuw inzetbaar zijn, moeten we nogmaals hergebruiken. In de fietsaccu worden de cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. U kunt ook kiezen voor sterkere batterijen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze sterkere cellen langer mee en uw bereik wordt groter. De onkosten hiervoor zijn naar verhouding gering. Een prettig idee om minder uit te geven dan voor een nieuwe accu, echter er straks  meer voor in de plaats te krijgen. Ingeval de accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit niet meer te verkrijgen is, kunt u de accu bij ons ook met een zorgeloos hart voorleggen. De kans is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Nieuwrode: Denk aan het milieu

We werken in een tijdperk waarin de vooruitzichten van onze planeet hoog in het vaandel staat. Recyclen van onderdelen is hiertoe heel voornaam. Door de fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u immers uw steentje bij. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog nuttig zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet uitsluitend uw portemonnee wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Nieuwrode

Het is heerlijk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Nieuwrode helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na circa drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Nieuwrode is de moeite waard. De bedragen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Nieuwrode laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Nieuwrode een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Nieuwrode

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Nieuwrode voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die eerder bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Nieuwrode

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven