Fiets accu revisie Nieuwveen? Wat kan ik besparen door het reviseren van m’n fiets accu in Nieuwveen?

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Nieuwveen kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische fiets is nauwelijks meer weg te denken uit de straten in Nieuwveen. Rijden met een elektrische e-bike is behaaglijk. Omdat je geringer levensenergie en kracht hoeft te gebruiken hou men het heel wat langer vol. Op de ebike naar vrienden die in Nieuwveen verblijven was vroeger te ver op de e-bike, tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fiets accu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. De fiets accu compleet vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk uw fietsaccu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Nieuwveen voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu versleten is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog goed in orde. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld vaak nog perfect. {Door uitsluitend de energie cellen te verwisselen houd u de kosten gering en vervang je uitsluitend dat wat echt vervangen moet worden.} U bent minimaal 575 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met tamelijke capaciteit, ook bij de fiets expert in Nieuwveen. Afhankelijk van het type van uw ebike kunt bij ons tussen de 100 en 450 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Nieuwveen met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog goed zijn. De klant bepaalt persoonlijk welke cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. Het is mogelijk om sterkere energie cellen te plaatsen dan die u in de oude fietsaccu had, deze batterijen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen met hulp. De onkosten hiervoor zijn relatief gering. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Indien de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit niet meer te krijgen is, kunt u de fietsaccu bij ons ook met een zorgeloos hart voorleggen. De kans is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Nieuwveen: Denk aan de leefomgeving

We leven in een periode waarin de vooruitzichten van onze planeet uiterst urgent is. Recyclen van benodigdheden is hierbij zeer belangrijk. Vanwege uw fiets accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u ongetwijfeld uw steentje bij. Alles dat nog prima is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet alleen uw rekening blij, maar alsook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Nieuwveen

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Nieuwveen helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na pakweg drie jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Nieuwveen is de moeite waard. De bedragen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Nieuwveen laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Nieuwveen een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Nieuwveen

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Nieuwveen voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die voorheen bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de route naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Nieuwveen

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven