Fiets accu revisie Nijeveen? Hoeveel kan ik besparen door het reviseren van m’n fietsaccu in Nijeveen?

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Nijeveen kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische fiets is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Nijeveen. Het is aangenaam om ergens op visite te gaan met een elektrische ebike. Omdat je veel minder energie en dynamiek hoeft te verbruiken hou men het veel langer vol. Op de ebike naar familie die in Nijeveen verblijven was vroeger te ver , nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Plus hoe voortreffelijk het rijden ook is met een elektrische fiets, de accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn totaal vervangen van de accu is in dit geval een veel gehoorde uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle accu’s. Een kostenbesparende procedure die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Nijeveen voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu vernieuwd moet worden betekent dat  niet dat de afwijkende onderdelen van de e-bikeook vernieuwd dienen te worden. De cassette is bijvoorbeeld na lang gebruik vaak nog in goede staat. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de fiets accu. U bent minimaal 575 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met tamelijke vermogen, ook bij uw fiets expert in Nijeveen. Bij ons kunt u tussen de 100 en 450 euro besparen door de accu te reviseren, dat hangt wel af van het merk fiets dat u heeft.

Fietsaccu revisie Nijeveen met garantie

Wij starten ons stappenplan met een controle om te kijken of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog goed zijn. In de fiets accu worden de energie cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is uw voorkeur of u krachtigere energie cellen in uw fietsaccu wilt dan die u in het begin had, de plus punten zijn dat u daar door veel verder kunt fietsen met ondersteuning en uw fietsaccu langer mee gaat. En dit alles voor een kleine meerprijs. Een interessant oordeel om minder te betalen dan voor een splinternieuwe accu, echter er straks veel meer voor terug te krijgen. Bovendien kunt u bij fiets-accu.nl terecht als uw fiets accu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. De mogelijkheid is groot dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Nijeveen: Denk aan de natuur

Onze aardbol wordt steeds belangrijker. Het recyclen van alles op de wereld wordt daardoor constant belangrijker. Het reviseren van de fietsaccu past goed in dit plaatje. De batterijen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal blij zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt daar behoorlijk uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Nijeveen

Het is aangenaam om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Nijeveen helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na circa 3 jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Nijeveen is de moeite waard. De bedragen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Nijeveen laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Nijeveen een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Nijeveen

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Nijeveen voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die voorgaand nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de route naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Nijeveen

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven