Fiets accu reviesie Nijmegen! Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Nijmegen.

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Nijmegen kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische e-bike is niet meer weg te denken uit de straten in Nijmegen. Fietsen met een elektrische e-bike is prettig. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn veel verder als je eigenhandig moet trappen. Op de fiets naar vrienden die in Nijmegen leven was vroeger te ver , nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Plus hoe fijn het rijden ook is met de elektrische fiets, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Een splinternieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige oplossing. Echter is er ook een andere manier, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Nijmegen voor ieder budget

Ingeval de fiets accu vernieuwd dient te worden betekent dat nog niet dat de verschillende onderdelen van de ebikeook vernieuwd moeten worden. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld veelal nog goed. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de accu. Voor een splinternieuwe accu bij de lokale fietsenwinkel in Nijmegen moet u al vlug denken aan een bedrag groter dan €525,00. Afhankelijk van het type van uw elektrische ebike kunt bij ons tussen de 100 en 500 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Nijmegen met garantie

Is mijn accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle goede onderdelen behouden. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw fiets accu. Het is aan u of u krachtigere batterijen in uw accu wilt dan wat u in het begin had, de voordelen zijn dat u hiermee verder kunt fietsen en de fiets accu langer mee gaat. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit heel aantrekkelijk, u betaalt immers maar ietwat meer. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Indien de accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u deze accu bij fiets-accu.nl met een gerust hart aanbieden. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Nijmegen: Denk aan de natuur

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het omgaan met alles dat wij gebruiken staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van uw fietsaccu past uitstekend in dit perspectief. Elk onderdeel wat nog goed is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet slechts uw rekening blij, maar alsmede onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Nijmegen

Het is aangenaam om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Nijmegen helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer drie jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Nijmegen is de moeite waard. De kosten zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Nijmegen laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Nijmegen een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Nijmegen

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Nijmegen voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die eerder nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de rit naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feestje of eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Nijmegen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven