Fiets accu revisie Nijmegen

Fietsaccu revisie Nijmegen! Accu reviseren elektrische e-bike in Nijmegen is simpel en kostenbesparend.

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Nijmegen kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Nijmegen

Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze telkens populairder, zeker ook in Nijmegen rijden er veel meer door de stad. Het is gemakkelijk om naar je werk te gaan met de elektrische ebike. Omdat je minder sterkte en dynamiek hoeft te verbruiken houd je het heel wat langer vol. Het is nu mogelijk om onder andere naar een restaurant in Nijmegen te fietsen waar u eerder enkel met de auto heen ging. Hoe plezant het ook is om te fietsen met de elektrische e-bike, na een aantal jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. De accu volkomen vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Toch is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als iedere accu’s. Een kostenbesparende manier die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Nijmegen

Wanneer de fietsaccu vervangen moet worden betekent dat nog niet dat de andere onderdelen van de fietsook vernieuwd dienen te worden. De computer kan b.v. nog uitstekend in orde zijn. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de fietsaccu. {Een splinternieuwe fiets accu in Nijmegen kost dikwijls boven de 600 Euro, ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Door ons de accu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 350 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Nijmegen

Het eerste wat wij doen is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. De onderdelen die opnieuw werkbaar zijn, moeten we opnieuw hergebruiken. In de fiets accu worden de cellen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is mogelijk om sterkere batterijen te plaatsen dan die u in de afgetrapte accu had, deze energie cellen gaan langer mee en daarmee kunt u verder fietsen met ondersteuning. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit uiterst verleidelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. Een prettig idee om minder te betalen dan voor een splinternieuwe accu, echter er juist veel meer voor in de plaats te krijgen. Alsook kunt u bij ons terecht als uw accu compleet niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. De mogelijkheid is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Nijmegen: Denk aan het milieu

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het toekomstgericht hanteren met alles dat wij toepassen staat erg hoog op de agenda. Accurevisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ook een goede bijdrage. De batterijen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal blij zijn met accu revisie, ook de natuur wordt daar behoorlijk blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Nijmegen

Het is heerlijk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Nijmegen helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na pakweg 3 jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Nijmegen is de moeite waard. De tarieven zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Nijmegen laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Nijmegen een extra voordeel dus!

Accu revisie Nijmegen

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Nijmegen voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die voorheen niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de afstand naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met mooi weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Nijmegen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven