Fietsaccu revisie Noordwijkerhout. Accu reviseren elektrische e-bike in Noordwijkerhout is eenvoudig en goedkoop.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Noordwijkerhout kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Noordwijkerhout maken gebruik van de elektrische e-bike. Rijden met een elektrische fiets is plezant. De km die gefietst kunnen worden zijn veel verder ingeval je eigenhandig moet trappen. Even vlug naar de stad in Noordwijkerhout is voortaan gemakkelijk met de fiets te doen, daar u voorheen soms met de trein hier naar toe ging. Hoe aangenaam het ook is om te fietsen met de elektrische fiets, na een aantal jaren dient de fiets accu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vernieuwen van de fietsaccu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers uw fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer heel wat tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Noordwijkerhout voor ieder budget

Wanneer de accu vernieuwd dient te worden betekent dit nog niet dat de overige onderdelen van de e-bikeook vervangen moeten worden. De behuizing kan bijvoorbeeld nog dik in orde zijn. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de accu. U bent minimaal 550 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met redelijke capaciteit, ook bij de fiets specialist in Noordwijkerhout. Door ons uw accu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 400 Euro besparen, dat hangt wel af het type elektrische ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Noordwijkerhout met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of uw fietsaccu geschikt is voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen behouden. In de fiets accu worden de energie cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is mogelijk om sterkere cellen te plaatsen dan die u in de versleten fietsaccu had, die cellen gaan langer mee en daarmee kunt u veel verder fietsen met hulp. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit zeer verleidelijk, u betaalt immers maar ietwat meer. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Ingeval de fietsaccu van de elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons ook  welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Noordwijkerhout: Denk aan de leefomgeving

We leven in een periode waarin de vooruitzichten van onze planeet hoog in het vaandel staat. Het recyclen van alles op de wereld wordt daarom voortdurend belangrijker. Het reviseren van de fiets accu past prima in dit perspectief. Alle onderdelen die nog geschikt zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet louter uw banksaldo zal eforisch zijn met accu revisie, ook de natuur wordt hier erg uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Noordwijkerhout

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Noordwijkerhout helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na pakweg 3 jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Noordwijkerhout is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Noordwijkerhout laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Noordwijkerhout een extra voordeel dus!

Accu revisie Noordwijkerhout

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Noordwijkerhout voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die voordien nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met fijn weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Noordwijkerhout

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven