Fiets accu revisie Noordwijkerhout

Fiets accu revisie Noordwijkerhout? Ook de klanten uit Noordwijkerhout zijn gelukkig met onze fietsaccu revisie service!

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Noordwijkerhout kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Noordwijkerhout

Steeds meer consumenten uit Noordwijkerhout maken gebruik van de elektrische ebike. Fietsen met een elektrische e-bike is aangenaam. Omdat je veel geringer energie en dynamiek hoeft te gebruiken houd men het veeltijds langer vol. Even vlug naar de winkel in Noordwijkerhout is nu eenvoudig met de e-bike te doen, daar u eerst mogelijkerwijs met de auto hier naar toe ging. En hoe plezant het rijden ook is met de elektrische ebike, de fiets accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. Een andere fietsaccu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers de fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer heel wat tegenaan met uw e-bike.

Revisie fiets accu Noordwijkerhout

Als de accu vernieuwd dient te worden betekent dit nog niet dat de afwijkende onderdelen van de ebikeook vernieuwd dienen te worden. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lange tijd vaak nog in prima staat. De batterijen zijn doorgaans het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. {Een nieuwe accu in Noordwijkerhout kost vaak boven de 600 Euro, mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw e-bike kunt bij ons tussen de 100 en 250 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Noordwijkerhout

Is mijn accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het mogelijk is om uw accu te reviseren. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog prima zijn. U bepaalt zelf welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. U kunt verder kiezen voor sterkere energie cellen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze sterkere batterijen veel langer mee en uw actieradius wordt groter. En dat voor een lage meerprijs. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Ingeval de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u deze fiets accu bij ons ook met een onbezorgd hart voorleggen. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Noordwijkerhout: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijdperk waar de vooruitzichten van onze planeet hoog in het vaandel staat. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daardoor alsmaar belangrijker. Vanwege de accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u immers uw steentje bij. De batterijen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet uitsluitend uw knip wordt hier zeer blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Noordwijkerhout

Het is heerlijk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Noordwijkerhout helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na pakweg drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Noordwijkerhout is de moeite waard. De tarieven zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Noordwijkerhout laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Noordwijkerhout een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Noordwijkerhout

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Noordwijkerhout voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die voorheen niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de afstand naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Noordwijkerhout

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven