Fiets accu revisie Odiliapeel! Ook onze bezoekers uit Odiliapeel zijn tevreden met onze accu revisie service!

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Odiliapeel kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Odiliapeel maken gebruik van een elektrische e-bike. Het is leuk om ergens op bezoek te gaan met een elektrische ebike. Er hoeft vrijwel niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarom word je vaak minder uitgeput. Op de e-bike naar familie die in Odiliapeel gehuisvest zijn was vroeger te ver , nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. En hoe behaaglijk het rijden ook is met de elektrische e-bike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn totaal vernieuwen van de fietsaccu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Odiliapeel voor ieder budget

Indien de accu vervangen dient te worden betekent dit  niet dat de afwijkende onderdelen van de e-bikeook vervangen moeten worden. Na jaren werkt de computer b.v. doorgaans nog perfect. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de accu. Voor een splinternieuwe fietsaccu bij uw lokale fietsenwinkel in Odiliapeel dient u al snel denken aan een (geld)som groter dan €475,00. Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 125 en 400 euro uitsparen door de fietsaccu te reviseren, dat hangt wel af van het merk e-bike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Odiliapeel met garantie

Wij starten onze vervolgstappen met een inspectie om te kijken of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die opnieuw werkbaar zijn, zullen we opnieuw hergebruiken. We overleggen meestal met u wat voor cellen u geplaatst wil hebben in uw fiets accu. Het is mogelijk om sterkere batterijen te plaatsen dan die u in de gedateerde fietsaccu had, deze cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u langer fietsen . Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit heel aantrekkelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Ook kunt u bij fiets-accu.nl terecht als uw fietsaccu helemaal niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. De mogelijkheid is groot dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Odiliapeel: Denk aan het milieu

We werken in een tijd waar de toekomst van onze aarde hoog in het vaandel staat. Het toekomstgericht hanteren met alles wat we verbruiken staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van de fietsaccu past uitstekend in dit perspectief. Elk onderdeel wat nog goed is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet louter uw bankrekening blij, maar alsook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Odiliapeel

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Odiliapeel helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na ongeveer 3 jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Odiliapeel is de moeite waard. De kosten zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Odiliapeel laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Odiliapeel een extra voordeel dus!

Accu revisie Odiliapeel

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Odiliapeel voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voordien bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met schitterend weer met de e-bike naar een feest of naar een eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Odiliapeel

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven