Fiets accu revisie Oeffelt? Op zoek naar extra info betreffende het reviseren van een fietsaccu in Oeffelt? Wij helpen u met genoegen verder!

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Oeffelt kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische fiets is ook niet meer weg te denken uit de straten van Oeffelt. Rijden met een elektrische e-bike is heerlijk. Er hoeft zo goed als niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarbij word je veel minder uitgeput. Op de fiets naar familie die in Oeffelt wonen was vroeger te ver op de e-bike, tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Hoe voortreffelijk het ook is om te fietsen met uw elektrische fiets, na een paar jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vervangen van de fietsaccu is in dit geval een vaak gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk vrijwel alle accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Oeffelt voor ieder budget

Als de accu vernieuwd dient te worden betekent dit nog niet dat de overige onderdelen van de e-bikeook vernieuwd dienen te worden. De chip kan bijvoorbeeld nog perfect in orde zijn. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de accu. U bent minimaal 575 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met tamelijke vermogen, ook bij uw ebike specialist in Oeffelt. Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 500 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Oeffelt met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. De onderdelen die opnieuw bruikbaar zijn, moeten we opnieuw hergebruiken. In de fiets accu worden de energie cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is geoorloofd om zwaardere batterijen erin te zetten dan die u in de afgetrapte accu had, die batterijen gaan veel langer mee en hiermee kunt u verder fietsen . En dit voor een naar verhouding geringe prijs. Een interessant idee om minder uit te geven dan voor een nieuwe fiets accu, echter er juist veel meer voor terug te krijgen. Als de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel niet meer te krijgen is, kunt u de fietsaccu bij ons met een zorgeloos hart voorleggen. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Oeffelt: Denk aan de natuur

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we economisch mee omgaan. Duurzaam omgaan met materialen is hierbij uitermate voornaam. Het reviseren van de accu past goed in dit plaatje. Alles dat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet alleen uw knip wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Oeffelt

Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Oeffelt helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer 3 jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Oeffelt is de moeite waard. De kosten zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Oeffelt laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Oeffelt een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Oeffelt

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Oeffelt voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Oeffelt

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven