Fiets accu revisie Oetingen. Hoeveel kan ik besparen door het reviseren van mijn fietsaccu in Oetingen?

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Oetingen kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Oetingen maken gebruik van een elektrische e-bike. Rijden met een elektrische fiets is lekker. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn veel langer indien je zelf moet trappen. Het is nu voorstelbaar om b.v. naar een eetcafé in Oetingen te fietsen waar u vroeger alleen met de auto heen ging. Hoe fijn het ook is om te rijden met de elektrische ebike, na een aantal jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vernieuwen van de fietsaccu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Zeker is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als iedere fiets accu’s. Een kostenbesparende werkwijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Oetingen voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu versleten is, zijn de meeste onderdelen nog perfect in orde. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld vaak nog goed. {Door alleen de energie cellen te vernieuwen houd u de kosten gering en vervang je slechts datgene wat werkelijk vervangen moet worden.} Voor een splinternieuwe fietsaccu bij de lokale ebikeshop in Oetingen dient u al snel denken aan een hoofdsom hoger dan €525,00. Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 100 en 500 euro besparen door de fiets accu te reviseren, dit hangt wel af van het type elektrische e-bike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Oetingen met garantie

Wij beginnen onze vervolgstappen met een controle om te bekijken of het mogelijk is of de fietsaccu gereviseerd kan worden. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen bewaren. Wij overleggen meestal met u wat voor cellen u geplaatst wilt hebben in uw fietsaccu. Het is mogelijk om krachtigere batterijen te plaatsen dan die u in de versleten fiets accu had, die energie cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u langer fietsen met hulp. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit uiterst interessant, u betaalt namelijk maar iets meer. Ten opzichte van een andere fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kunt immers nog eens rekenen op veel voordelen. Wanneer de fiets accu van de elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl eveneens van harte welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Oetingen: Denk aan de natuur

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Het toekomstgericht hanteren met alles wat we toepassen staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van uw fiets accu past goed in dit perspectief. De energie cellen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet enkel uw knip wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Oetingen

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Oetingen helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na ongeveer 3 jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Oetingen is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Oetingen laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Oetingen een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Oetingen

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Oetingen voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voordien nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de weg naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feest of eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Oetingen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven