Fiets accu reviesie Oirschot. Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Oirschot.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Oirschot kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Oirschot maken gebruik van de elektrische ebike. Rijden met een elektrische fiets is prettig. Doordat je geringer levensenergie en dynamiek hoeft te gebruiken hou men het veel langer vol. Even gauw naar de stad in Oirschot is voortaan fijn per e-bike te doen, daar u voorheen mogelijkerwijs met de trein hier naar toe ging. Hoe fijn het ook is om te fietsen met uw elektrische e-bike, na een paar jaren moet de accu wel te worden vervangen. De fiets accu volkomen vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Toch is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als iedere fietsaccu’s. Een kostenbesparende werkwijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Oirschot voor ieder budget

Ingeval de accu niet meer werkt hoeft niet de hele ebike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder hard. Het omhulsel is meestal na lange tijd meestal nog in uitstekende staat. De energie cellen zijn doorgaans het enige wat vernieuwd moet worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. Voor een nieuwe accu bij uw lokale fietsenwinkel in Oirschot moet u al vlug denken aan een (geld)som hoger dan €475,00. Door ons de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 350 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Oirschot met garantie

We beginnen onze vervolgstappen met een inspecteurschap om te zien of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog degelijk zijn. In de accu worden de energie cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is aan u of u sterkere batterijen in uw accu wilt dan wat u aanvankelijk had, het voordeel is dat u daar door veel verder kunt fietsen met steun en de fiets accu langer mee gaat. De kosten hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. In plaats van een andere fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kan tevens nog eens rekenen op vele voordelen. Bovendien kunt u bij ons terecht wanneer uw fietsaccu helemaal niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische ebike. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Oirschot: Denk aan de leefomgeving

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het toekomstgericht omgaan met alles dat wij gebruiken staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van de fiets accu past perfect in dit perspectief. De cellen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Hiermee maakt u niet louter uw rekening blij, maar eveneens onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Oirschot

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Oirschot helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na pakweg 3 jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Oirschot is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Oirschot laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Oirschot een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Oirschot

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Oirschot voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die vroeger niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de weg naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan mensen met fraai weer met de e-bike naar een verjaardag of restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Oirschot

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven