Fiets accu revisie Oisterwijk. Reviseren fietsaccu voor bijna alle merken ebike’s in Oisterwijk.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Oisterwijk kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische fiets is ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Oisterwijk. Rijden met een elektrische ebike is gemakkelijk. Er hoeft vrijwel niet meer zelf getrapt te worden en daardoor word je veel minder moe. Even vlug naar de zaak in Oisterwijk is voortaan gemakkelijk per fiets te doen, daar u vroeger soms met de trein hier naar toe ging. En hoe plezant het fietsen ook is met de elektrische ebike, de fietsaccu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. Het in zijn geheel vervangen van de accu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers de fiets accu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende handelswijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Oisterwijk voor ieder budget

Als de fiets accu vervangen dient te worden betekent dit  niet dat de overige onderdelen van de e-bikeook vernieuwd moeten worden. De behuizing kan bijvoorbeeld nog dik in orde zijn. De batterijen zijn vaak het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. U bent minimaal 600 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met tamelijke vermogen, ook bij de ebike specialist in Oisterwijk. Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 250 Euro besparen, dat hangt wel af het merk e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Oisterwijk met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om uw accu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen aanhouden. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u gemonteerd wil hebben in uw accu. Het is aan u of u sterkere cellen in uw fiets accu wilt dan wat u in het begin had, het voordeel is dat u hiermee verder kunt fietsen met support en de accu langer mee gaat. En dit voor een naar verhouding lage meerprijs. Een prettig oordeel om minder te betalen dan voor een nieuwe accu, maar er juist veel meer voor terug te krijgen. Tevens kunt u bij ons terecht indien uw fietsaccu compleet niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. De mogelijkheid is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Oisterwijk: Denk aan de natuur

We leven in een tijdperk waar de vooruitzichten van onze aardbol erg urgent is. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hiermee zeer belangrijk. Het reviseren van uw fietsaccu past opperbest in dit plaatje. De cellen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal eforisch zijn met accu revisie, ook de natuur wordt daar behoorlijk blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Oisterwijk

Het is lekker om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Oisterwijk helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na circa 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Oisterwijk is de moeite waard. De tarieven zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Oisterwijk laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Oisterwijk een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Oisterwijk

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Oisterwijk voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die eerst bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de route naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met goed weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eetcafé. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Oisterwijk

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven