Fiets accu revisie Oldemarkt! Waarom een splinternieuwe accu bestellen in Oldemarkt wanneer het reviseren van een accu extra voordelen heeft?

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Oldemarkt kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische ebike is bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Oldemarkt. Het is prettig om ergens op visite te gaan met een elektrische fiets. Er hoeft nagenoeg niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarbij word je veel minder uitgeput. Even gauw naar de winkel in Oldemarkt is nu fijn met de ebike te doen, daar u vroeger soms met de auto hier naar toe ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. Een splinternieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle accu’s. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer jaren tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Oldemarkt voor ieder budget

Ingeval de fiets accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. De cassette is meestal na lange tijd dikwijls nog in prima staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de accu. Voor een nieuwe accu bij de lokale fietsenwinkel in Oldemarkt dient u al snel denken aan een bedrag hoger dan €525,00. Bij ons kunt u tussen de 150 en 350 euro bezuinigen door de fiets accu te reviseren, dat hangt wel af van het merk e-bike dat u heeft.

Fietsaccu revisie Oldemarkt met garantie

We beginnen ons stappenplan met een inspectie om te kijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog degelijk zijn. U bepaalt persoonlijk welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. U kan tevens kiezen voor krachtigere cellen als die u hiervoor had, de accu gaat door deze zwaardere batterijen langer mee en uw bereik wordt hoger. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit bijzonder verleidelijk, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Ten opzichte van een nieuwe fietsaccu betaalt u dus een lagere prijs, en u kan immers nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Daarnaast kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw fiets accu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. De mogelijkheid is aanwezig dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Oldemarkt: Denk aan de leefomgeving

We werken in een periode waar de toekomst van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daardoor voortdurend belangrijker. Het reviseren van uw fietsaccu past uitstekend in dit plaatje. Alle onderdelen van de accu die nog inzetbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw portefeuil wordt hier zeer blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Oldemarkt

Het is heerlijk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Oldemarkt helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na ongeveer 3 jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Oldemarkt is de moeite waard. De kosten zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Oldemarkt laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Oldemarkt een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Oldemarkt

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Oldemarkt voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die voorheen nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de route naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan personen met fijn weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Oldemarkt

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven