Fiets accu revisie Olmen? Ook de bezoekers uit Olmen zijn tevreden met onze accu revisie service!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Olmen kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische ebike is niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Olmen. Het is behaaglijk om te reizen met de elektrische e-bike. Er hoeft vrijwel niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarom word je veelal minder vermoeid. Het is nu denkbaar om onder andere naar een bistro in Olmen te fietsen waar u voorheen enkel met de auto naar toe ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige oplossing. Zeker is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als alle accu’s. Een kostenbesparende handelswijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Olmen voor ieder budget

Ingeval de accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de hele e-bike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder snel. De cassette is bijvoorbeeld na lange tijd dikwijls nog in goede staat. De energie cellen zijn dikwijls het enige wat vervangen moet worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. Voor een nieuwe fietsaccu bij de lokale fietsenwinkel in Olmen moet u al gauw denken aan een (geld)som hoger dan €550,00. Bij ons kunt u tussen de 125 en 500 euro uitsparen door de fietsaccu te reviseren, dat hangt wel af van het type fiets dat u heeft.

Fietsaccu revisie Olmen met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de accu in aanmerking komt voor revisie. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog degelijk zijn. In de fietsaccu worden de batterijen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is aan u of u krachtigere energie cellen in uw fietsaccu wilt dan wat u aanvankelijk had, het voordeel is dat u daar door veel verder kunt fietsen met support en uw fietsaccu langer mee gaat. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit bijzonder verleidelijk, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Een aantrekkelijk idee om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fietsaccu, echter er straks  meer voor in de plaats te krijgen. Als de fietsaccu van de elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl zeker van harte welkom. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Olmen: Denk aan de natuur

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Het omgaan met alles wat we consumeren staat hoog op de agenda. Accu revisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een juiste bijdrage. Elk onderdeel dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet alleen uw rekening blij, maar alsmede onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Olmen

Het is leuk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Olmen helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na circa 3 jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Olmen is de moeite waard. De kosten zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Olmen laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Olmen een extra voordeel dus!

Accu revisie Olmen

De prijzen voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Olmen voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die voorheen niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de afstand naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met goed weer met de e-bike naar een feestje of eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Olmen

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven