Fiets accu revisie Onstwedde. Ook de klanten uit Onstwedde zijn tevreden met onze accu revisie service!

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Onstwedde kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in Onstwedde maken gebruik van de elektrische ebike. Het is fijn om ergens op visite te gaan met een elektrische e-bike. De km die gefietst kunnen worden zijn heel wat verder wanneer je zelf moet trappen. Even dringend naar de winkel in Onstwedde is nu gemakkelijk met de e-bike te doen, daar u vroeger misschien met de trein hier naar toe ging. En hoe heerlijk het rijden ook is met de elektrische ebike, de accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer heel wat tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Onstwedde voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu oud is, zijn de meeste fiets onderdelen nog perfect in orde. De computer kan b.v. nog perfect in orde zijn. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de accu. {Een splinternieuwe fiets accu in Onstwedde kost doorgaans boven de 600 Euro, dit is ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het type van uw fiets kunt bij ons tussen de 100 en 250 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Onstwedde met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen aanhouden. In de fietsaccu worden de batterijen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is uw keuze of u krachtigere batterijen in uw accu wilt dan die u aanvankelijk had, de voordelen zijn dat u daar door veel verder kunt fietsen met support en de accu langer mee gaat. En dat voor een naar verhouding geringe meerprijs. In plaats van een nieuwe fiets accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan ook nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Ingeval de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u deze fietsaccu bij fiets-accu.nl met een onbezorgd hart voorleggen. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Onstwedde: Denk aan de natuur

We leven in een tijdperk waarin de vooruitzichten van onze aardbol buitengewoon cruciaal is. Recyclen van onderdelen is hierbij extreem belangrijk. Accu revisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een actieve bijdrage. Alle onderdelen van de accu die nog nuttig zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw beurs wordt hier heel blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Onstwedde

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Onstwedde helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg 3 jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Onstwedde is de moeite waard. De bedragen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Onstwedde laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Onstwedde een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Onstwedde

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Onstwedde voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die voorgaand bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feest of restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Onstwedde

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven