Fiets accu revisie Ooltgensplaat? Het reviseren van de accu in Ooltgensplaat kan doorgaans op korte termijn plaatsvinden.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Ooltgensplaat kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Ooltgensplaat maken gebruik van een elektrische e-bike. Het is leuk om erop uit te trekken met een elektrische fiets. Er hoeft nagenoeg niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarbij word je vaak minder moe. Op de fiets naar familie die in Ooltgensplaat wonen was vroeger te ver op de e-bike, nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. En hoe voortreffelijk het fietsen ook is met de elektrische ebike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een splinternieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle accu’s. Een kostenbesparende handelswijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Ooltgensplaat voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu versleten is, zijn de meeste onderdelen nog goed in orde. De behuizing kan b.v. nog perfect in orde zijn. {Door uitsluitend de energie cellen te verwisselen houd u de kosten laag en vervang je alleen dat wat werkelijk vervangen dient te worden.} {Een nieuwe fietsaccu in Ooltgensplaat kost vaak boven de 550 Euro, dit is tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw elektrische ebike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 400 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Ooltgensplaat met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen we alle goede onderdelen behouden. In de accu worden de cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is aan u of u sterkere energie cellen in uw fiets accu wilt dan wat u in het begin had, de plus punten zijn dat u hiermee veel verder kunt fietsen met support en uw fiets accu langer mee gaat. En dat voor een relatief kleine meerprijs. In plaats van een nieuwe fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kunt tevens nog eens rekenen op veel voordelen. Ook kunt u bij fiets-accu.nl terecht als uw fietsaccu compleet niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Wij doen er alles aan om die fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Ooltgensplaat: Denk aan de natuur

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daarom telkens belangrijker. Het reviseren van uw fietsaccu past opperbest in dit perspectief. Alle onderdelen van de accu die nog nuttig zijn, worden meegenomen in de revisie. Hiermee maakt u niet alleen uw rekening blij, maar ook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Ooltgensplaat

Het is heerlijk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Ooltgensplaat helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na pakweg 3 jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Ooltgensplaat is de moeite waard. De bedragen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Ooltgensplaat laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Ooltgensplaat een extra voordeel dus!

Accu revisie Ooltgensplaat

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Ooltgensplaat voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die eerst nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de afstand naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Ooltgensplaat

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven